Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk akik alapból heteróak de kiváncsiságból...?
Én heteró vagyok de nagyon rég óta izgat milyen lenne fiúval kipróbálni aktív és passzív szerepben is és már egyre jobban hajt a vágy hogy kirpóbáljam...
Arra lennék kíváncsi, hogy aki ugyan abban a cipőben járt mint most én és kipróbálta fiúval heteróként a szexet milyen érzés volt egy fiút dugni és milyen érzés volt női szerepben amikor a fiú dugott?
És hogy megbántátok e az egészet?
Rossz hírem van, de ez már nem heteróság.
Én mint tényleges heteró, undorodok ha csak elképzelem hogy bármi szexuálisat csináljak férfivel.
És nem azért mert homofób vagyok, semmi bajom velük, vannak meleg, biszex barátaim, egyszerűen csak hajszálnyira se vonzanak, ugyanúgy, mint az állatok, az öreg nénik, vagy a családtagok.
100%Hetero vagyok !de megfordult kondolataimban,fejjemben milyen lehet ha férfi dugna engemet vagy forditva,de arra jutotam semmiképse tenném meg mert ,nők jönnekbe.
Nőket szeretem dugni ,nyalni,jó érzés .
Volt társkeresön nem is egy férfi probálkozot nálam ,dugjam meg ,szopjam le és úgy kondoltam jó kisérlet megtudni férfiak is bejönek e férfiakat is beválalnék e?és válasz erre hogy semmiképse mert ,nővel jobban szeretem csinálni.
Plusz vesekő miatt orvos prosztatámat nézte meg ,nem volt kellemes érzés!orvosi proszrata vizsgálat kellet ,ráébredni higy nőkkel szeretem csinálni.
Én csak akkor mernék férfival szexelni ha ,újjászületek nöként ,nem travinöként hanem ,ha leéllem az életemet rendesen és meghalok 90-100 éves öregként és nőként születek újjá ,akkor férfival beválalom de ,ameddig férfi vagyok ,csak nővel barátnömel fogom csinálni.
En anno a gimiben kipróbáltam sráccal 18 évesen.
Maradok a lányoknál,de egy helyesebb pasit megnézek az utcán:D
"Plusz vesekő miatt orvos prosztatámat nézte meg ,nem volt kellemes érzés!orvosi proszrata vizsgálat kellet ,ráébredni higy nőkkel szeretem csinálni."
Mondjuk ennek semmi köze se a homo- vagy biszexualitáshoz, de a kérdéshez sincs. 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!