Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ez mi volt? Miért kérdőjelezem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mi volt? Miért kérdőjelezem meg folyton a szexualitásom?

Figyelt kérdés

Nos eddig úgy éreztem hogy leszbikus vagyok..eddig..

Nem olyan régen voltam fodrásznál, flörtölt velem és amikor szorosan mellettem állt, éreztem valami furcsát (neeem, nem azt xd), valahogy elérte néhány bókkal hogy érdekeljen engem.. viszont eddig undorodtam a férfiaktól, volt egy nagyon rossz szexuális élményem egy sráccal 4 éve.. az volt az első és eddig az utolsó. Teljesen azt hittem hogy nem érdekelnek a férfiak, leszbikus vagyok és hogy nekem ez így nagyon jó. Csak nővel tudtam elképzelni magam eddig.

Miért érzem magam ennyire furán ettől?..

20/N

2023. júl. 12. 16:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg a férfiak is mozgatnak, nem csak a nők. Nincs ezzel semmi baj. Neked kell elfogadni.
2023. júl. 12. 18:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez az, amikor az ember NEM meleg, csak egy rossz élmény hatására azt hiszi.
2023. júl. 12. 18:45
 3/8 Jani Belucci ***** válasza:
60%
#2: Itt az a kérdés, hogy Kinsey skála 5 vagy 6. Nem az hogy hetero vagy leszbi.
2023. júl. 12. 19:15
 4/8 anonim ***** válasza:
49%
Számára nem: Teljesen azt hittem hogy nem érdekelnek a férfiak, leszbikus vagyok és hogy nekem ez így nagyon jó.
2023. júl. 12. 19:27
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Ez az lmbtq hatása. A kérdezőnek rossz élménye volt a férfiakkal, emiatt teljesen természetes módon egy ideig (amig a pszichése fel nem dolgozza a rossz élményt) nem érdekelték a férfiak. Csak ez nem tudatosult benne, hogy emiatt nem mozgatják meg a férfiak. Ez szintiszta pszichológia.

Viszont az lmbtq "áldásos" agymosásának köszönhetően minden áron valamilyen szexuális kategóriába akarta sorolni magát. Mivel a férfiakhoz azt hitte nem vonzódik (pedig de, csak a trauma miatt ez egy ideig parkolópályán volt) ezert azt hitte leszbikus, holott lefogadom soha életében nem volt szexuális élménye a saját nemével, és sosem volt szerelmes nőbe sem. Igaz kérdező?

2023. júl. 12. 19:51
 6/8 A kérdező kommentje:

De voltam szerelmes nőbe és szexeltem is nővel :D

2023. júl. 12. 20:50
 7/8 Jani Belucci ***** válasza:
61%

Mostanában nagyon aktívak a homofóbok itt... Lefogadom a következő az lesz hogy "Nem vagy leszbikus, csak nem találtad még meg a megfelelő férfit".

Hallottuk mi már az összes sablon dumát. Felesleges időt és energiát pazarolnotok arra, hogy queer embereket oktattok ki saját magukkal kapcsolatban. Nem értetek hozzá, és a kérdés nem nektek szólt. Tegyétek fel magatoknak a kérdést, hogy homofób ömlengés helyett nem lenne jobb jól megkúrni otthon az asszonyt és a saját életetekkel foglalkozni? Ha meg nincs asszony, sem élet, akkor egyértelmű honnan jön a frusztráció.

2023. júl. 12. 21:16
 8/8 anonim ***** válasza:
50%
5-ös vagyok és hiába pontoztok le! A kiscsaj maga írta hogy egyszer volt férfivel, az rossz élmény volt. Azt meg nem írta hogy szexelt nővel, meg hogy szerelmes is volt bele. Ok nem heteró de miért azonosította magát leszbikusnak? Saját maga sem tudja kicsoda micsoda, hiszen önmagát kérdőjelezi meg.
2023. júl. 12. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!