Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rájöttem miért van ennyi homoszexuális. Volt vagy tíz csajom de a napi sex 1-2 évig működött.En nem tudok meglenni sex nélkül 2 napig se. Nőknek ez sok. Kezdem megérteni a homikat. Vagy csak én fogtam ki ilyen nőket?
Figyelt kérdés
2023. jún. 24. 23:13
1/13 anonim válasza:
Dugjál inkább pasikat, ha nem tudsz jól bánni a nőkkel.
2/13 anonim válasza:
Én meg ugy látom, hogy a lányoknak a jo szexböl semennyi nem sok.
5/13 anonim válasza:
Hát nem tudom, heteroszexuálisként inkább heti 1 szex egy nővel, mint heti 7 egy férfival, de kinek mi..
6/13 anonim válasza:
Már hallottam több biszex sráctól is, hogy kevés a szex a csajával, szóval ha nem is általában, de sok esetben igaz lehet.
7/13 anonim válasza:
Ennek mi köze a homoszexualitáshoz?
Egy kapcsolat alapja a kommunikáció, ha az nincs akkor semmi.
Lehet rossz helyen keresel mert én ismerek olyat akinek ez nem sok.
Ezt is meg kell beszélni.
8/13 anonim válasza:
Akármilyen kevés a szex otthon, akkor sem fogok soha megkívánni egy férfit.
Genetikailag hetero vagyok. Sajnos bármennyire is szeretnék, nem tudok férfival szexelni.
Azért látsz sok meleget, mert a technológiai fejlettség miatt jobban látszanak és jobban vállalják magukat.
9/13 anonim válasza:
" sajnos bármennyire is szeretnék, nem tudok férfival szexelni ".
Érdekes megközelítés, de kissé félreérthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!