Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit gondoltok erről?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Azokról a biszex srácokról akik csak szexre keresnek srácot, nincs túl jó alakjuk (általában kép nélkül vannak fenn társkereső appokon), de mondjuk elvárják hogy csók is történjen az együttlét során?

Többször kerültem ilyen helyzetbe de én speciel csak olyannal preferálom a csókot aki külsőre is bejön, ha csak szimpla szexről van szó egyáltalán nem szükséges számomra, de már többen mondták (még azok is akik egyébként nem néztek ki jól) hogy akkor felejtős az egész

Ti mit gondoltok az ilyen srácokról? Miért lehet ez nekik ilyen fontos?

2023. jún. 22. 16:02
 1/1 anonim ***** válasza:

Én is bi vagyok. Én nem tudnék sráccal csókolózni.

Viszont volt egy szép CD csajszim. Vele imádtam.😃

2023. jún. 22. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!