Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak milyen szexuális bakancslistája van házasság előtt?
Gondolok itt arra pl hogy biszex srácként kipróbálni sráccal, transszal esetleg hármas 2 srác 1 csaj felállásban.
Bi csajoknál mondjuk hasonlóan csak csajokkal próbálni ezeket.
Természetesen azoknak akiknek ezek nem sikerültek még.
Nekem speciel házasság előtt bakancslistan van az hogy ismét sráccal legyek, szívesen kipróbálnám transszal is, esetleg meleg szaunába ellátogatni és hasonlók.
25/f
Az hogy legyek népszerű prosti, akinék több hetes előjegyzési idő van, mert hetente csak 2-3 ügyfelet tudok vállalni a normál munkám mellett
(Ja de várj, most nézem hogy biszex kategória. Én még full hetero vagyok)
Nekem fontos, hogy kipróbáljam milyen ha egy nő nyál ki, és kényeztessük egymást
Illet, hogy két férfival legyek (mindkettő számomra idegen legyen)
21N
szeretnem egyszer kiprobalni fiuval igen. meg nem volt hozza szerencsem, de amugy teljesen heteros kinezetem van :D
de mar nagyon kiprobalnam, föleg hogy en kenyeztessek fiut szajjal :)
Nekem már volt alkalmam transszal lenni és imádtam, viszont megbántam hogy anno nem szoptam le, kíváncsi lennék rá milyen, akár teljesen élvezésig is.
Valamint szeretném egy 40,50+os nővel is kipróbálni még.
23/F/bi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!