Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk csináltatok már olyat, hogy más cipőjét, akár fiúét vagy lányét szagoltaták, nyaltátok, vagy játszotattok vele?
Figyelt kérdés
Meséljetek, hogy, és fiúét vagy lányét használtátok-e.2023. jún. 15. 20:12
11/21 A kérdező kommentje:
Aki benne lenne írjon üzenetet.
2023. jún. 17. 16:59
13/21 A kérdező kommentje:
12es igen.
2023. jún. 17. 17:20
14/21 anonim válasza:
Én fiú és lány cipőjét és talpát is nyalnám, de nyalatnék is igény esetén. De csak az írjon aki tényleg találkozna, nekem nincs időm pötyögni a semmire.
15/21 A kérdező kommentje:
14-es írj
2023. jún. 18. 08:42
16/21 anonim válasza:
Nem, de egyszer havercsaj ki akarta próbálni milyen mikor beleverem valamelyik lábbelijébe, de nem jött össze. Ez azóta is izgat.
17/21 A kérdező kommentje:
Utolsó fiuval is benne lennél?
2023. jún. 19. 17:57
18/21 anonim válasza:
Érdekes téma, lehet kipróbálnám aki komolyan gondolja. Szóval nyitott vagyok rá.
19/21 anonim válasza:
Igen, titokban már szagoltam fiúk és lányok cipőjét is és egyszer nyaltam talpat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!