Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Strandon zuhanyzoba mennyire gyakori fiuknal hogy atmegy az egyik a masikhoz maszturbalni esetleg mast?
Vagy pl hogy leszolitjak egymast hogy kanosak stb?
Hogy reagalnatok egy ilyen helyzetbe?
14-eshez csatlakozom!
Haver, én igazi fiatal, ereje teljében levő, potens b@zi vagyok, de annyira nem szeretném hogy valaki zuhanyzás közben bámuljon meg odajöjjön verni. Strandra azért megyek, hogy strandoljak. Zuhanyozni meg azért hogy lemossam magamról a szutykot. Aki meg nagyon kanos, menjen a wc-be és csapja ki, ne másokat vegzáljon.
Szerintem nagyon ritka, hiszen aki biszex v meleg nem mer megkerdezni egy vadidegent, hogy van e kedve kiverni.
A szopást szerintem inkább, hisz én hetero, bi hajlamú fiukent én szopatásban benne lennék, kivéres nem, vannak annál jobb dolgok hogy csak ki érjük.
De alapvetően nem mer senki ilyen kérdezni(nehogy még érjék v el kűrtöljék stb) max ha feltűnő h bi v meleg.
Engem az egyik tabori seged srac szopott le a zuhanyzoba.
13 voltam o 17.
Mar csak ketten voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!