Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen jó leszopni egy másik férfit?
Van egy kis bi hajlamom és ki akartam próbálni milyen szopni.
Féltem hogy milyen lesz de arra nem számítottam hogy ennyire megtetszik.
Más is járt már így aki félve próbálta ki?
#8!
Én úgy vagyok evvel, hoyg embere válogatja. Akár nők esetén. Az egyik nő vonz, a másik nem annyira.
Az egyik pasi vonz, a másik nem annyira.
Ha vonzódsz egy férfihoz szexuálisan, akkor bekapni is esélyesen jó. És a szaga se fog zavarni, vagy még fel is izgulsz attól.
Lenyelned meg nem kötelező, eleinte ki is köpheted a végén. Sose kötelező nyelni. Vagy megkérheted előre a partnert, hogy lője a cuccot az arcodra. Ahogy jobban esik.
Én eddig többnyire nem igazán vonzó pasikat fogtam ki, csak egyszer. De mindegyik szopásomat élveztem. Ennek ellenére már válogatósabb vagyok.
11
Köszi, van aki amúgy vonz minden szempontból
Nekem a félelemnél a vagy sokkal nagyobb volt, így amikor sikerült összehozni az orális szexet, nem volt benne semmi idegen. Tök természetes volt.
És hatalmas élmény. 😊
Srácok, eskü felizgultam a kommentjeitektől..'(
Sajnos én nem tudom, kérdező, sosem próbáltam
KérdezŐ:
Kipróbáltad már? Milyen volt?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!