Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A biszex férfiak többsége hármas szexet akar?
Figyelt kérdés
Biszex nő vagyok, de kapcsolatban monogám. Leginkább biszex/leszbikus nőkkel voltak eddig hosszú távú kapcsolataim. Heteró férfiakkal is viszonylag hosszú távúak voltak a kaocsolataim. Ők felvetették a 3-as szexet, mármint hogy plusz egy nő, a tipikus heteró férfi fantázia, de elsőre megértették hogy nem fogok hármasozni, mert monogám vagyok, és nem vágyok nőre ha egy férfivel vagyok kaocsolatban. A biszex férfiak viszont számomra kapcsolati szempontból katasztrófák. Ők nem értik meg, hogy nem akarok hármast, ráadásul a biszex férfiak harmadiknak egy férfit akarnak. És nem értik meg, hogy monogám vagyok, és hiába vagyok biszex, nem vonz, sőt taszít a férfi-férfi szex, nem akarok részvenni benne, nem akarok jelen lenni. Erre a biszex ffaktól rendre negkapom hogy biszex nő létemre prűd vagyok, nem vagyok eléggé nyitott, és egyéb jelzők. A biszex férfiak többsége ennyire szabados?
2023. jún. 13. 21:23
1/9 anonim válasza:
Csupan a szokasos pasi dolog.
Nem ertik nem szabatosak inkabb azt nem vagjak h hiaba vagy biszex ettol meg a tabu az tabu. Nem vagy ra, nem erdekel.
Ennyi
Ne foglalakozz veluk
En is biszex vagyok bar en nyitott a tobbesre is mindenfelel felallasban. De csak kapcsolaton kivul. Kapcsolatban en is monogam vagyok.
2023. jún. 13. 21:38
2/9 anonim válasza:
Nekem is mondta a pasim hogy szervezzük be az ex baràtnőmet. Nem szivesen látnám ha a pasim kenyeztetné.
2023. jún. 13. 23:00
3/9 anonim válasza:
Nem. Biszex férfiként 15 éve monogám házasságban élek a biszex feleségemmel. Megtaláltuk, alkalmazzuk azokat a kompromisszumos megoldásokat, ami áthidalja a saját nemünk utáni vágyakat. Természetesen rengeteget beszéltünk ezekről a dolgokról, meglehetősen elég mélyen megbeszéltük, kiveséztük ezt a témát már a legelején. Azért volt ez mindkettőnknek könyebb, mert mindketten biszexek vagyun, ebből kifolyólag megértőbbek is egymással szemben. Véleményem szerint egy hetero-biszex párkapcsolat is működő képes, ha a felek kellőképpen nyitottak, és kompromisszum képesek.
2023. jún. 14. 05:41
4/9 anonim válasza:
Én sem hármasozom semmilyen formában. Próbáltam, nem jött be. Nekem mondjuk nem mondhatják, hogy prűd vagyok, mert van több más extra, amit szeretek. A férfiak úgy általában máshogy viszonyulnak a szexhez, és sokan még most, a 21. században, ahol már elérhető minden információ, sem értik, hogy a nők máshogy működnek. Nekünk nem az a legnagyobb öröm az életünkben, ha a szerelmünk mellett a lehető legtöbb emberrel kefélhetünk a párunk jóváhagyásával. Nekik ez a csúcs, főleg, ha egyszerre még többen is vagyunk jelen (a kívánt felállásban). Igazi Kánaán.
Nyilván vannak kivételek mindkét félről, de ritka.
2023. jún. 14. 09:01
5/9 anonim válasza:
Előző, én tudatában vagyok, hogy a nők másképp működnek, a nők többsége önző és irígy. Ha meg kellene osztani a pasitokat mással, számotokra felháborító, az önzőségetek, irígységetek miatt. Tisztelet a kivételnek.
2023. jún. 14. 23:08
6/9 A kérdező kommentje:
5-ös te önzőségnek meg irigységnek állítod be azt, ha valaki csak kettesben akarja a szexet? Eszednél vagy te? Már ne haragudj, de vmi súlyos gond lehet veled erkölcsileg.
2023. jún. 15. 00:51
7/9 anonim válasza:
#6, próbáld értelmezni a sorokat. Egy szó sem volt gruppenről (utaltál rá, hogy nem többesben, hanem kettesben). A görcsös, önző ragaszkodásról volt szó. Aki nem önző, te erkölcstelennek nevezed... Meglehetősen következetlen vagy, és dobálózol a szavakkal...
2023. jún. 17. 15:32
8/9 A kérdező kommentje:
7-es hiába magyarázod, ritka nafy ostobaságot írtál.
2023. jún. 17. 17:25
9/9 anonim válasza:
Voltam már hármasban mindkét felállásban, a legjobban a 2F 1L izgat. Imádok a gruppent, de amikor kapcsolatban vagyok, akkor tabu, és szigorúan monogám vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!