Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engednéd egy idegennek embernek, hogy a szádba élvezzen?
Figyelt kérdés
Érdekel, hogy van-e ilyen, akit ez izgat.2023. jún. 11. 07:25
21/32 anonim válasza:
Ha már egyszer a szájba került akkor engedném... 65f
22/32 anonim válasza:
Én inkább szájba megyek el idegennek. :D (Ugyan itt szívesen szopatok xd) (20/F)
23/32 anonim válasza:
Persze, idegenek közül sokaknak engedem, hogy a számba élvezzenek el, bár az ajkaimra jobban szeretem kapni, vagy arcomra.
Amikor találkozok valakivel, akár vadidegennel, érzem, hogy szimpatikus-e, vagy sem. Ha szimpi, és engedi, le is szopom.
Lehet írni nekem, vékony farkúak előnyben, rövid farok is kedvenc. Vékony vagyok, 40 feletti pasi, Győr környéke.
24/32 anonim válasza:
Igen. Privatban is lehet irni.
25/32 anonim válasza:
Persze tudományosan nem allja meg a helyet, de ez az egyenen mulik, amit erzekelsz rola. Nem voltam sokszor fiuval. Sőt. Kevésszer. 34 eves vagyok. De azon a par alkalmon en kifejezetten elveztem hogy a szamba mentek el. Vegul is - ha mar csinaljuk, akkor elvezzuk is ki :)
26/32 anonim válasza:
Ha már össze jön,ha jó ízű nyelem mint kacsa a nokedlit.ha nem ki engedem
a szám mellet.
27/32 anonim válasza:
Természetesen, ha összejönne a tali engedném hogy a számba élvezzen. Engem is izgatna.
28/32 anonim válasza:
Ha már szopok, akkor a számba élvezzen a másik, ne menjen pocsékba az a finomság.
29/32 FV107 válasza:
Igen, határozottan izgatna egy gyors szájbaélvezés.
30/32 anonim válasza:
17éves voltam és hagytam.
Mamár ovatosabb vagyok. Ja nem.
Privát nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!