Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztatok már 40 év alatti teljesen természetes fanszőrzetű pasival?
Figyelt kérdés
Mi volt a reakciótok? Gáznak tartottátok?2023. jún. 9. 06:53
11/18 anonim válasza:
Uszodában sok tizen és huszonéves van aki meghagyja vagy csak fazonírozza
12/18 anonim válasza:
Találkoztam. A srác kopasz volt. Komolyan a fejét kivéve minden négyzet centiméteren szőrös volt.
14/18 anonim válasza:
Belenézek a tükörbe és ta-dam.
Szerintem teljesen ok. Eddig senki nem kérte,hogy nyessemle. De szónélkül megtenném.
15/18 anonim válasza:
Inkább a 40-50 felettiek a bősz szőrtelenítők, ugye ők akkor voltak a 20-as-30-as éveikben, amikor ez nagy trend lett az ezredfordulón. Én is borotválkoztam anno, most természetes vagyok és 48. Szerintem „ki is néznek” vagy legalábbis nem értik a korosztályombeliek.
16/18 anonim válasza:
Pont, hogy egyre többen hagyják meg szőrösnek vagy max trimmelek. A csupaszok száma csökken
17/18 anonim válasza:
munkám miatt egyre több természetes szőrzetüt látok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!