Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal "apakomplexusos" lányok vagy srácok? Érdekelne, hogyan alakult ki nálatok, milyen események hatására ez az érzés. Volt olyan, hogy megéltétek a vágyaitokat? Milyen volt?
Erőszak hatására?
Idősebb pasi erőszakolt meg és tetszett, vagy fiatal és emiatt lett apakomplxusod?
70 eves ember es huszoneves csaj>? Mindig mondtam, hogy a csajok bolondok !
Itt sztorizgattok de egyikotok sincs mar a faiatalabb csajjal. Persze megerte oket kurogatni, de ha annyira torofest adtatok nekik akkor miert mentetek szet??
A masik meg eroszakolt csajjal ne kezdjen senki, mert a lelkivilaguk eleg faraszto.
47 éves férfi vagyok, annak minden élettapasztalatával. De tényleg 40 alatti kinézettel. Nem kopaszodó, nem őszülő, nem pocakos :D Budapesti egyedülállóként (nem is mamahoteles), és szívesen ismerkednék fiatal hölggyel.
Amúgy csak hogy a kérdéshez is hozzászóljak. Pár éve volt egy hosszabb, összeköltözős kapcsolatom, ahol a lány 17 évvel volt fitalalabb. Semmi gond nem volt, mármnint olyan, ami a korkülönbségből adódott. Ő is azért keresett mindig idősebb pasikat, mert mikor huszonévesen elkezedett ismerkedni, azt tapasztalta, hogy a korabeli srácoknak csak a pián, pénzen, a puncin, és az autókon járt az esze. És akkor jött rá, hogy komolyabban gondolkodó férfi kell neki. Úgyhogy Őt nem megerőszakolták, teljesen saját döntése volt. Barátok maradtunk, de utánam is idősebb párjai lettek. Egynek még gyereket is szült.
Szerintem csak két félen múlik hogy a kapcsolat hogyan működik, és nem a korkülönbségen. Mondom, nálunk a 17 év, gondolkodásban, mentalitásban, értékrendben, döntésekben, észre sem volt vehető.
#37 ebben hol komplexus?
Ha akarom akkor gerontofilia de az is csak ha nagyon akarom.
#38:
Hát azért Ha egy majdnem 30-as nő, egy 40-es pasival ismerkedik, ismerkedik, az bőven nem gerontefília. Azt inkább azokra értik, aki fiatalon nagyszülő korú, mondjuk 60-70+ évesekhez vonzódik.
Meg hol ebben a "komplexus"? Szerintem a "komplexus" szó is valahol azt fejezi ki mint legtöbb "...fília", vagy akár az ellentétje, a "...fóbia". Szerintem a "komplexus" jelző is olyan dolgot jelent, ami a normálistól eltérő, tudatos vagy tudatalatti, elfojtott vágy/tevékenység vagy akár undor.
38 vagyok.
komplexus [ë] főnév -t, -ok, -a
1. (választékos) Általában dolgok összefüggése, összeszövődése. Az események komplexusa. Nem tudott eligazodni a teendők komplexusában.
2. (lélektan) Vmely tudat alatti elfojtott vágy, ill. az efféle vágyak, elképzelések összessége; gátlás. Kisebbségi komplexus. Komplexusai vannak.
Csak hogy tiszta legyen mit jelent és találgassunk meg szerintemezzünk.
Aztán nem mindegy,hogy pozitív vagy negatív komplexus. Ebből következik,hogy jó a kérdés de a válaszlók... maguk sem tudják,hogy mire válaszolnak.
Szóval az,hogy idősebb a pasi az bőven nem apakomlexus.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!