Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Elmennél prostihoz a helyemben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennél prostihoz a helyemben?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy eddig csak férfiakkal voltam, de vonzanak a nők is valamilyen szinten. A punci látványa nagyon beindít, de más területen nem érdekelnek a nők. Nem tudnék szerelmes lenni egy nőbe. Leginkább a 40es 50es korosztály izgat. Próbálkozok különböző oldalakon, sikertelenül, túl sok férfi jut egy nőre, meg az "idősebbeket" nem igazán érdeklik a fiatal fiúk, 25 vagyok. Hülyíteni nem szeretnék senkit, mert engem csak szex érdekel. Az egyetlen lehetőség a prosti maradt, csak valamiért nem visz rá a lélek, talán csalásnak érzem. Tudom, hogy senki sem tudná meg ha nem akarom, csak lehet szánalmasnak érezném utána magam. Viszont már annyi éve vágyakozom erre, nagyon szeretném már megélni. Mit tennétek? Aki esetleg volt hasonló helyzetben, mit csinált végül?

2023. máj. 24. 13:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Engem is régóta izgat lánnyal, de még nem jutottam odáig soha. De a prostin kívül más lehetőséget nem látok én sem.
2023. máj. 24. 13:42
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Mi ebben a csalás? A prosti üzlet, fizetsz - szexet kapsz cserébe. Ha csettintésre csak dugásra kell p.nci és a másik embert csak egy szál nettó p.nának tekinted akkor prosti, ennyi.
2023. máj. 24. 13:43
 3/3 anonim ***** válasza:
91%
Nem a korod a baj, én is 27 vagyok, és sok 40es nőnek jártam már az ágyában.
2023. máj. 24. 13:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!