Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőből “barátnő”?
Kolis szobatársammal közel kerültünk egymáshoz az utóbbi 1 évben mióta ismerjük egymást.
Kb mindenhova együtt szoktunk járni többször látogattuk már meg egymást otthon is, ekkor együtt alszunk, dumálunk mindenről, főleg a pasikról.
Az utóbbi 1-2 hónapban viszont elkezdtem többet érezni, mivel nagyon egy hullámhosszon vagyunk és szeretek vele lenni. Illetve egyszer csattant csók is (bár csak felelsz vagy mersz miatt), ennek már lassan fél éve.
Én eddig heterónak gondoltam magam, tudtommal ő is az, így nem igazán tudom mi is ez most, de tök szívesen lennék vele együtt.
Mit tegyek ebben a helyzetben szerintetek?
Mind a ketten 21 éves lányok vagyunk.
Egy csókig elmennék vele, de játékon kívül. Ha vevő rá, akkor tudod mi a helyzet. Ha nem, akkor is.
Röviden, hajts rá, aztán kiderül.
Köszi a válaszokat!
Lehet bepróbálkozom valahogy, ma este megyünk iszogatni, arra gondoltam hogy “poénból” bedobom hogy csókolózzunk és ha benne van később a koliban bepróbálkoznék mással is ( ma csak ketten vagyunk a szobában)
Ez jó ötlet lehet?
poénból csókolózni??
hát ez nekem nem jönne be
menjetek fel a szobába, és ott szabad a pálya, nem poénból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!