Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit csináljak hogy ne élvezzek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ne élvezzek el hamar fiúval se (lányokkal nincs ilyen gond)?

Figyelt kérdés

Eddig csak lányokkal voltam, ott nem volt panasz a teljesítményemre, sőt, viszont pár hete találkozgatok egy sráccal, csináljuk egymásnak kézzel, meg volt már hogy szájjal is, viszont elképesztően hamar elélvezek tőle.

tehát ilyen 1-2 perc, ami még az elején vicces volt, meg úgy voltam vele hogy oké, újdonság meg nagyon jó pali meg minden rendeben van

viszont mostmár azért kínos, és egyszerűen nem tudok mit kezdeni vele úgy érezem.

Ahogy megfogja meg bekapja máris érzem hogy mindjárt elmegyek...

Van valami módszer erre?

2023. máj. 18. 12:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Fiúkkal sokkal izgibb és általában a fiúk odaadóbban is csinálják. Majd megszokod. A lényeg, hogy ne stresszelj rá, mert azzal nagyon sokat ronthatsz a helyzeten :) Egyébként hány éves vagy? Uni vagy?
2023. máj. 23. 08:40
 12/12 anonim ***** válasza:
Hát.. nekem kifejezetten bejönne egy ilyen pasi. :$
2023. jún. 2. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!