Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire találod srácként izgatónak, ha közös tusolóban megnéznek?
Figyelt kérdés
megnéz, tusoló, meztelen2023. máj. 17. 11:22
11/25 anonim válasza:
engem nem zavar habár ritkán néznek meg mert nem nagy a farkam
12/25 anonim válasza:
Nekem lógva is nagy 14cm úgyhogy sokan megbámulnak de megszoktam már a koliból és a csapataportról
14/25 anonim válasza:
Én szeretek ilyen helyeken lenni, közösen tusolni másokkal, mert jó meztelenül lenni.
És szerintem ennek természetesnek is kéne lennie.
15/25 anonim válasza:
Engem nagyon felizgat. Főleg, ha jól néz ki.
16/25 anonim válasza:
én heteró vagyok de azért nyilván én is megnézem a többi srácot, meg látom azt is, aki másképp nézeget meg ... szóval van nézés és nézés között is óriási különbség.
17/25 anonim válasza:
Nem szoktam magam takargatni. Viszont én nem sok embert nézek meg, csak a korombelieket. Az valóban nagyon izgató, ha látom, hogy egy másik srácnak is áll, főleg, ha az illető is néz engem 🤭 19f
18/25 anonim válasza:
Nagyon izgatónak találom ezt a szituációt, sajnos idén még nem voltam ilyen helyen. Ugyan lóg, de mindig elkezd kicsit duzzadni zuhanyzásnál, és olyan mintha nagyobb húsizém lenne, pedig nem. :D Csak az nem hagy nyugodni, hogy amikor észreveszem, hogy valakinek picit rám téved a tekintete, sose tudom a miértjét. Véletlenül? Összehasonlításból? Érdeklődésből? Mit néz? Ha igen, akkor tetszésből vagy csak lesajnálásból mert kicsit meghíztam. Ti is szeretnétek tudni, mi jár a másikak fejében, mit gondol rólatok, ha lát?
19/25 anonim válasza:
Szeretem megnézni a fiatalos srácokat,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!