Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Alsónadrág nélkül az igazi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alsónadrág nélkül az igazi?

Figyelt kérdés

Biszex srác vagyok, van egy srác akivel összejárunk szexelni egy ideje.

Kb egy hónapja rávett hogy alsó nadrágot ne hordjak, mikor vele találkozom, ő is hasonlóan hozzám nem vesz olyankor. Nagyon izgató igy az egész helyzet és annyira elkezdtem élvezni ezeket az alkalmakat hogy rendszerint már nem is nagyon hordok alsót. Benne van az az izgalom hogy jobban látszódik a farkam (vér péniszem van szóval túlságosan azért nem) de ha feláll akkor már igazán látható főleg egy melegitő nadrággal.

Amióta igy teszek, úgy érzem sokkal szabadabban beszélek a csajokkal is és a srácokkal is.

Illetve néhány napja mikor elmentünk bulizni haverokkal, egy csajjal úgy akadtam össze, hogy biztosra állitotta hogy nincs rajtam alsó és ez izgatja (más eddig nem jegyezte meg)

Alsó nadrág nélkül csak nekem jött be ennyire az egyetemista lét, vagy másnak is egyszerűbb lett aki kipróbálta? Hosszú távon benne van a pakliban hogy majd csalódok az ilyen pozitiv alkalmak ellenére?

22F

2023. máj. 15. 12:51
 1/3 anonim ***** válasza:
68%
Írj privátot,köszi előre is
2023. máj. 15. 15:06
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Néha én is szoktam így, bár farmerrel nem, csak melegítőbe, na ott tényleg látszik

én is szeretem

2023. máj. 15. 17:24
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Gyakran vagyok én is nélküle. Bár nekem nem kicsi lankadtan sem. Én is szeretem, jó érzés, főleg ha rövidgatyaban vagyok
2023. máj. 16. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!