Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex vagyok? Miért izgat fel egy pénisz látványa?
Mindig is heterónak tartottam magam, sok lánnyal voltam már és mindent imádok, a smárolást, a szexet, az orálisszexet, mindent.
Ha arra gondolok, hogy smárolok egy fiúval azt inkább visszataszítónak gondolom vagy, hogy megöleljük egymást. Viszont a farok látványa számomra nagyon izgató és szoktam is róla fantáziálni, hogy orálisan kielégítek valakit vagy adok neki egy intim masszázst happy endel a végén. Ez normális? Mások is vannak ilyen helyzetben?
Képzeld el egy olyannal aki külsőre teljesen lány, viszont farka van.
Transzoknak hívják őket.
Biszex vagy.
Azért izgat fel egy farok látványa (is), mert csak.
Ne görcsölj rajta, annyit nem ér.
Nagyon sok fiú így van ezzel.
Anno nekem is csak a pénisz látványa tetszett, csók ölelés engem sem érdekelt de kipróbálni nem akartam egyáltalán. Aztán még is kipróbáltam.. Majd jött a következő és következő. Aztán megtörtént az első csók is fiúval. Utána már az sem állt távol tőlem. Mindeközben a lányok meg egyre távolodtak. Már kevésbé néztem meg a feneküket/mellüket. A punci is egyre kevésbé izgatott punci. Majd jött az első szerelem fiúval. Amit aztán végképp nem tudtam elképzelni. De megtörtént. Ma már ott tartok egy férfival élek együtt, egynéhány ember tud is róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!