Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha szoktam erról fantáziálni és felizgat? Többi lent
2
Miért gáz? Jobb lenne ha fordítva fantáziálnék? Szerintem nem
Biszexuális vagy.
Egy heteroszexuálisnál bármilyen fantázia csakis az ellentétes nemmel kapcsolatos, bármi is legyen az.
5
Az izgat, hogy fiatalnak képzelem magam és megteszik velem. Néha a mostani énemmel is elképzelem, szerintem a pasi izgat, az, hogy idősebb és engem akar
6
Fantáziálok lányokról is, de ezt a fantáziát nem tudom velük elképzelni. Meg kéne tanulni olvasni és értelmezni a szöveget barátom.
8
Sem való életben, sem a fantáziában nem gerjedek a gyerekekre. Az izgat fel, ha magamat képzelem gyereknek. Ez szerintem ég és föld
Először is, a fantázia sose gáz. A fantázia, az egy szelep, amin kijönnek olyan érzések, amiket egyébként visszafojtanál.
Ha gondolod, egy szexuálpszichológus segíthet kideríteni, miért lehetnek ilyen fantáziáid, pl. elfojtott feszültségekből.
Hidd el, sokan fantáziálnak vad dolgokat, amiket nem tennének meg, legfeljebb nem mondják.
A kiszolgáltatott, védtelen állapot sokaknál okoz izgalmat, elég csak bármilyen BSDM-témájú fórumot elolvasni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!