Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűznek számítok?
Nem filozófiailag érdekel a dolog, csupán azt mondták, a nőgyógyász akkor vizsgál meg, ha már megvolt az első alkalom.
Volt egy fiú, akivel jártam, de nem jutottunk el addig, hogy lefeküdtünk volna, csak petting volt.
Mióta szakítottunk, csak lánnyal voltam intim kapcsolatban, és szeretnék már elmenni nőgyógyászhoz. HPV elleni oltást kaptam még pár éve, de attól még nem szeretnék semmit összeszedni, szóval ha terhes nem is lehetek, rendszeresen szeretnék szűrésre járni vagy kikérdezni a nőgyógyászt, de igazából azt sem tudom, mit mondjak neki, fogalmam sincs, hogyan kezelik a nem hetero nőket...
Ha esetleg saját tapasztalatok vannak hasonló helyzetről, szívesen elolvasom!
Nem kell tudnia rola h bi vagy leszbi vagy
Leven a vizsgalat szempontjabol nem lenyeges info.
STD vizsgalat egyreszt kenet vetel masresz vervetel.
Rendben, köszönöm a válaszokat, akkor a szűréshez igazából ez lényegtelen dolog volt.
Remélem, mihamarabb sikerül találni egy normális nőgyógyászt és akkor negnyugszom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!