Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan deríthetem ki, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan deríthetem ki, hogy benne lenne-e a szexben?

Figyelt kérdés
Haverommal közös munkahelyen dolgozunk, de egyben a főnöke is vagyok. Szerintem rájött, hogy biszex vagyok, mert folyamatosan húzza az agyamat, hagyja, hogy megnézzem a kerek popsiját, amit nagyon meg tudnék dugni. Hogyan deríthetném ki, hogy benne lenne-e valamiben, vagy csak az agyamat húzza? Amúgy barátnője van.

2023. máj. 5. 13:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez legalább két okból para, egyrészt felettese vagy, másrészt van csaja. Inkább várd ki, hátha kezdeményez.
2023. máj. 5. 16:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Ahogy az egyes is írja, de van egy harmadik dolog is, ami miatt nem biztos, hogy jó ötlet. Mennyire vagytok jó haverok, barátok. Ha ez egy mélyebb emberi kapcsolat, akkor el kell gondolkodni, hogy mi a fontosabb. A szex, vagy a barátság? Ugyanis a szex sokszor megöli a barátságot, ami aztán a munkakapcsolatotokat is tönkreteheti.
2023. máj. 6. 09:00
 3/5 A kérdező kommentje:

Tegnap még írt, hogy menjek át hozzájuk megnézni az új házat. Ha vasárnap megyek, csak ketten lennénk…

Jóban vagyunk, de csak haverság van köztünk, nem annyira szoros a kapcsolat.

Tuti egyébként, hogy tegnap is észre vette, hogy megnéztem a popsiját.

2023. máj. 6. 09:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Sztem ne menj bele
2023. máj. 6. 20:04
 5/5 honbandi ***** válasza:
100%
Én mennék megnézni a házát! Ott alakulhat a helyzet lehet azért hív át hogy kiderüljön mit tud kicsalni belőled? Kíváncsi vagyok hogy alakult?
2023. máj. 7. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!