Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatjuk hogy nem biszexuálisak hanem pánszexek vagyunk? Mi a különbség?
Tudom, hogy a bi kettő, de én mégis így tudom. xD
Gondolom amikor kitalálták, még nem számoltak a transz ernyő alá eső személyekkel. ^^
Akkor nem jól tudod. Nézz utána, egész pontosan a bi: vonza a saját neme, és az ellenkező nem is. Pán: bármelyik nemhez vonzódik, függetlenül a partner biológiai vagy választott nemétől.
Én is bi vagyok, és csak a két nem vonz. Ha te vonzódtál már máshoz is, akkor bizony pánszexuális vagy.
"Én is bi vagyok, és csak a két nem vonz. Ha te vonzódtál már máshoz is, akkor bizony pánszexuális vagy."
En is bi vagyok, de tudtommal csak két nem létezik. Szóval a pán, ha csak nem delfinekhez vonzódik, akkor szintén biszex.
A demokrata és republikánus pártok közös gumicsontja ez (csak különböző előjellel), amit a lényeges dolgokról való terelésre találtak ki.
Kreált identitások az elnyomott tömegeknek, amivel a szabadság látszatát, vagy éppen a közös ellenségkép megkreálását érik el a fejekben.
A láncok lerázása helyett.
Jól kitalálták.
Egyszer ez is véget ér majd, és áll tovább a cirkusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!