Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerettek arcra élvezni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerettek arcra élvezni?

Figyelt kérdés
Ha igen miért? Mi izgat benne? Sok jön?

2023. máj. 3. 15:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
93%

Még csak lánynak élveztem az arcára, de az fantasztikus volt.

Fiúnak is jó lenne majd egyszer.

Meg egyszer le is nyalni az arcukról, meg csókolózni velük :)

2023. máj. 4. 19:50
 12/14 anonim ***** válasza:
92%

Igen, szeretek nagyon. Hogy miért, azt nem igazán tudom. Egyszerűen jó érzés a csúcs közelében, illetve konkrétan a csúcson a másik arcát nézni végig, arra célozni. Plusz érdekes figyelni a reakcióit közben, hogyan tetszik neki, mennyire izgatja fel a dolog, ilyesmi.

Egyébként ha már a biszex kategóriában van a kérdés, megjegyzem, hogy amíg heteró filmeknél ez valószínűleg a leggyakoribb befejezési mód, addig meleg jelenetekben annyira azért nem jellemző. Ott is előfordul persze, de közel sem olyan gyakran. Pedig szerintem fiúk között is izgató nagyon, ha dugás végén a passzív srác az arcára kéri, és az aktív oda engedi neki. :)

2023. máj. 6. 20:33
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer kipróbálnám, hogy milyen, amikor valaki az arcomra élvez.

F

2023. jún. 2. 13:12
 14/14 sipekilaci ***** válasza:
A barátnőmmel szoktunk arcra élvezni. Mármint ő is spriccel az én arcomra.Grupiban volt már, hogy a szeretkező párra ráélveztünk többen is. Nem csak arcra, inkább a testükre.
2023. aug. 9. 04:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!