Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Szolnokon a wc-ben valaki elkezdené verni mellettetek akkor mit csinálnátok?
Egy húgyszagú köztéri wc-ben tényleg ennyien bekapnátok egy vadidegennek?
Elborzaszt, hogy a ratyiknál mennyire lent van az igény. Mindegy, csak találjanak végre egy faszt.
konkrétan egy hete kellett de nagyon a fövárosban egy bevásárló központban brunyálnom. kettes piszoárhoz érkezve érdekes módon 2 ember állt ott, de semmi csurgatás hang. Erre egyik feladta, hogy mögöttük várok, és lelépett. A másik maradt, és arra lettem figyelmes, hogy mire végeztem, végig nem csurgatott, csak állt.
Ahogy a farka is. Megnéztem, igénytelen fickó volt, úgyhogy jöttem is el. De ha egy fiatal vékony srác lett volna, akkor is zavart volna a helyzet, hogy bármikor jöhet valaki. Nem fogok neki ilyen helyen semminek, az tuti. De inkább leszek elöitéletes, és aki ilyen helyen keres masztipartnert, azzal én nem akarok valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!