Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mi tetszik nektek egy pasin? Milyen szexuális vágyakat kelt bennetek? Mióta jönnek be a pasik?
Egy meleg ismerősöm vitt el engem és az exemet egy bárba szórakozni. Nem tudtam hogy melegbár. Ő meg azt tudta rólam hogy hetero vagyok. Szóval…
Csak nővel, de van bennem enyhe bi… Inkább csak a szexualitás felé. Nem alakították ki bennem a többit.
20-30 közöttiek, legyen szimpatikus, jó arcu, a teste, nem feltétlen izmos, de ne legyen 50 kg 180 centisen. Legyen arányos. Ezen kívül még a lábát nézem meg, vádliját és a lábfejét. A körmei a kezén és a lábán is sokat elárulnak, ha koszos a kezén, egyértelműen igénytelen, a gombás lábujjak undorítóak, repedezett sarok ápolatlanság, szőrös hónalj nekem egyenlö az izzadságszaggal.
Elmondhatom, hogy a pasik 70 százaléka nem ilyen, de a maradék 30 eléggé gáz.
8# Szex előtt nézed a
lábfejét,vádlit? Ha, koszos körme,.de a külseje ápolt , le sem fekszel vele? Gondolom, akkor ne legyen túl sovány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!