Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúk mi tetszik nektek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mi tetszik nektek egy pasin? Milyen szexuális vágyakat kelt bennetek? Mióta jönnek be a pasik?

Figyelt kérdés

2023. máj. 1. 15:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
75%
A farka a seggemben.
2023. máj. 1. 15:06
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
30 éves vagyok. Egy pasi tetszett meg eddig igazán. Neki a szemei tetszettek. És alapból is gyönyörű volt. Olyan mint Heath Ledger a Lovagregény c. filmből. Ráadásul engem akart felszedni éjszakára. Egy bárban találkoztunk, szilveszter éjszaka Németországban. De én visszautasítottam, mert nem adom magam 10 perc ismerettség után, ő meg bepróbálkozott kedvesen szexuálisan. Nem bántam meg hogy visszautasítottam, de elfeledni sem fogom amíg élek.
2023. máj. 1. 15:13
 3/18 A kérdező kommentje:
2# melegbárban? És volt mással szex?
2023. máj. 1. 15:16
 4/18 A kérdező kommentje:
1# a külseje, teste nem fontos?
2023. máj. 1. 15:17
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy meleg ismerősöm vitt el engem és az exemet egy bárba szórakozni. Nem tudtam hogy melegbár. Ő meg azt tudta rólam hogy hetero vagyok. Szóval…

Csak nővel, de van bennem enyhe bi… Inkább csak a szexualitás felé. Nem alakították ki bennem a többit.

2023. máj. 1. 15:20
 6/18 anonim ***** válasza:
2023. máj. 1. 15:21
 7/18 anonim ***** válasza:
35 vagyok és biszex, a tőlem fiatalabb, legalább 19 éves fiúk jönnek be, testalkat mindegy, csak kedves legyen. Nem sok fiús tapasztalattal rendelkezem, de szívesen bővíteném. :)
2023. máj. 1. 17:01
 8/18 anonim ***** válasza:
77%

20-30 közöttiek, legyen szimpatikus, jó arcu, a teste, nem feltétlen izmos, de ne legyen 50 kg 180 centisen. Legyen arányos. Ezen kívül még a lábát nézem meg, vádliját és a lábfejét. A körmei a kezén és a lábán is sokat elárulnak, ha koszos a kezén, egyértelműen igénytelen, a gombás lábujjak undorítóak, repedezett sarok ápolatlanság, szőrös hónalj nekem egyenlö az izzadságszaggal.

Elmondhatom, hogy a pasik 70 százaléka nem ilyen, de a maradék 30 eléggé gáz.

2023. máj. 1. 17:44
 9/18 A kérdező kommentje:

8# Szex előtt nézed a

lábfejét,vádlit? Ha, koszos körme,.de a külseje ápolt , le sem fekszel vele? Gondolom, akkor ne legyen túl sovány.

2023. máj. 1. 17:52
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
A személyisége. Az izmai, az arca, a feneke, a szeme, a fogai, ahogy mosolyog, ahogy néz, az ápoltsága, az illata, a sexy hangja.
2023. máj. 1. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!