Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuális fiúk! Ti a fiúkat vagy a lányokat szeretitek jobban? Miért melyiket?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 27. 16:16
1/12 anonim válasza:
Változó. Vannak időszakok amikor a csajok, máskor a srácok jönnek be jobban. De többször van fiús időszakom.
2/12 anonim válasza:
A fiúk egy kicsit jobban izgatnak, legalábbis szexuálisan.
3/12 anonim válasza:
Egyértelműen a lányokat. Fiúval még sosem próbáltam.
4/12 anonim válasza:
a lanyokat, fiuval meg nem voltam, viszont többször masztizok fiukra mert az valahogy jobban beindit.
5/12 anonim válasza:
Én kb tini korom óta tudom, hogy izgatna sráccal is de még nem volt rá alkalmam. Most hogy újra szingli vagyok tervezem kipróbálni fiúval. Azt gondolom egyébként, hogy van amiben a nő lehet a jó másban a férfi. Persze kiderül. Remélem. Ha találok majd egy partnert akivel...
7/12 anonim válasza:
Ha csak szexről van szó, akkor egyformán mindkettő jöhet. Akár egyszerre is, egy lány, egy fiú, meg én. Ha játszik a történetben romantik, párkapcsolat, akkor inkább a lányok a nyerők.
8/12 anonim válasza:
A lányokat sokkal jobban. A fiús vágyak inkább csak amolyan kiegészítő "perverzió" nálam :D
9/12 anonim válasza:
Nekem a lányok jönnek be minden szempontból, de tini koromban szoptam fiúkat is. Azóta sajnos nem, mostanra csak a fantáziálgatás maradt. A pasikban csak a farkuk izgat, semmi más. Legjobb az lenne, ha egy biszex hármasban a csajjal együtt szophatnék.
10/12 anonim válasza:
Ha a szexet nèzzük,akkor a nők teste teljes egészében bejön számomra, minden tetszik tetőtől-talpig.Több barátnőm volt, nőkkel èltem.
A férfiakból viszont csak a farok èrdekel.Tehát nem tudom elképzelni, illetve taszítana pl megcsókolni egy fèrfit.Szex csak orálisan.
Ez azèrt van,mert a biszex is egy spektrumon mozog,ès èn valahol az elején vagyok.Igen, szerintem egy csók többet jelent mint egy szopás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!