Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig lenyelitek ,ha váratlanul beleélveznek a szátokba?
Figyelt kérdés
Volt már ilyen szituáció, hogy nem szólnak, hogy jön a cucc?2023. ápr. 23. 00:23
11/19 anonim válasza:
Azért azt érzem, mikor el fog sülni, úgyhogy nem ért még sosem váratlanul. A nagyját lenyelem, egy részét meg kifolyatom a számból, aztán felnyalom róla.
12/19 anonim válasza:
Imádom, ha az arcomra spriccel a partner, egy kicsi mehet a számba is, de én nem szeretem nyelni. A friss g3cit ettől még imádom. :P
Szeretem, ahogy csurog az arcomon, meg a maradék kicsorog a számból. Azt is, amikor látom a spriccet, szóval, ha a számban kezd elsülni, akkor inkább kiveszem a faszt és nézem, ahogy az arcomra fröccsen és verem közben neki. Kivéve, ha a partner nagyon ragaszkodik a számba élvezéshez, akkor szopom a spricc alatt is és a cuccot benntartom a számban addig.
13/19 anonim válasza:
Imádom a számba kapni, lenyelni!
14/19 anonim válasza:
Váratlan? Az csak akkor lehet amikor leszáll a farkamról és benyomja a
számba.Ha csak úgy le szopok valakit azt biztos észreveszem.
15/19 anonim válasza:
Én nagyon szeretem, sokszormegkérem a páromat, hogy legyen meglepi, és sokszor érzem, hogy mikor fog jönni, de ha nem, akkor azt nagyon szeretem. De nyilván előtte ezt érdemes megbeszélni, mert sokan nem szeretik
17/19 anonim válasza:
Általában nem váratlan, legtöbbször elég jól lehet tudni, hogy mindjárt az jön, bár volt, hogy mégis meg tudott lepni a partnerem, de akkor is jól esett.
18/19 anonim válasza:
Azt érezni,hogy mikor.Van,hogy rá húzza a fejed és megmerevedik a pasi
nyelem és elvárom a viszonzást.
19/19 anonim válasza:
Persze lenyelem. :) De azért annyira nem tud váratlanul jönni. Lehet érezni, amikor a partner közel áll az élvezéshez, még akkor is ha éppen nem akar szólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!