Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb biszex nő jobban vonzódik a nőkhöz mint a férfiakhoz?
Figyelt kérdés
Én ezt tapasztaltam.2023. ápr. 22. 20:19
1/5 anonim válasza:
Rosszul tapasztalod, mert ez erősen egyénfüggő és egyébként fordítva van.
2/5 he84 válasza:
Én biszex nő vagyok, ám évek óta inkább a férfiakhoz vonzódok jobban.
3/5 he84 válasza:
És ahogy az 1-es válaszoló mondta, ez leginkább egyénfüggő. Én még azt azért hozzáteszem, hogy helyzet és körülményfüggő is.
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon ritka hogy egy biszex nő a férfiakhoz vonzódna jobban.
2023. ápr. 22. 22:00
5/5 he84 válasza:
Tévedsz kérdező, ugyanis nem tudhatod pontosan, hogy mennyire ritka, vagy sem. Egyrészt nem hinném, hogy van erről hivatalosan megbízható statisztika, másrészt pedig nem ismered a világ összes emberét és azok nemi beállítottságát. Na meg máso a körülmények mindenkinél, én eddig inkább férfiakkal tudtam összejönni (eddig 2-vel, de nem egyszerre, közülük jelenleg a 2. barátommal vagyok már 3 éve) és nőkkel még nem, bár egyszer egy nővel majdnem sikerült, de aztán mégse lett belőle semmi. Bár én azóta nőknél nem próbálkoztam és előtte se nagyon. Tehát kérdező ez igenis nagyon egyéntől függ, meg helyzettől is, fogadd el és nem az ember nemétől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!