Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Milyen volt az első orális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt az első orális élményetek?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 13. 14:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
2023. ápr. 13. 14:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nagyon vágytam már arra, hogy a számban érezhessek egy kemény hímtagot és meleg spermát és az a srác nagyon figyelmes és érzéki volt, ezért nagyon jó élmény volt. Annak ellenére, hogy elsőre én csak pár pillanatig bírtam amikor ő vette a szájába az én farkamat. :)

De szerencsére kis szünet után másodszorra már tovább bírtam.

2023. ápr. 13. 14:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó volt, rég volt 😅
2023. ápr. 13. 14:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó volt az a másfél perc. Félreértés ne essék, nem baj, hogy hamar végzett, jobban szeretem, mint amikor másfél órán át kell dolgozni rajta, hogy elmenjen. :D Neten megismert kaland volt egyébként. Találkoztunk, nekem az első volt, neki is az első, hogy egy pasi leszopja.
2023. ápr. 13. 15:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó volt, nagyon élveztük a sráccal. Kicsit fura érzés volt előszőr a számba venni, de gyorsan elmúlt a szégyenérzet. kétszer élveztünk el egymás szájába. Kár, hogy azóta külföldre költözött.
2023. ápr. 13. 16:05
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudtam, hogy mit kell csinálni 🤣 Azóta már tökéletesre fejlesztettem a technikámat.
2023. ápr. 13. 18:24
 7/9 anonim ***** válasza:
83%

Amikor betanítottam az unokaöcsémet, 14 voltam ő 13.

Mikor 20 mp múlva ő spriccelt a számba az isteni volt ahogyan lüktetett és megfeszűlt a.kis kukija, én is elmentem közbe!

2 óra múlva már fordítva volt!

Nekem sok jött de imádta!

Olyan 15 spricceléssel!

Kentem a szőke hajába is!

Aztán mentünk tovább is szépen lassan idővel!

2023. ápr. 14. 07:54
 8/9 anonim ***** válasza:
93%
Amikor egy pasi szopott le semmi különöset nem éreztem. Akár csaj is szophatott volna. De érdekelt, mi az, amit a csajok szeretnek a szopásban. Már amelyik szeret szopni. Első férfiszopatásom után nem sokkal én gugoltam egy férfi előtt. Kicsit féltem, de erősebb volt a kíváncsiság, hogy milyen lehet. Számba vettem, és elkezdtem szopni. Jó volt érezni a számban a f@szt,érezni, ahogy egy idő múlva elkezdett lüktetni, majd, jött a friss sperma, ami megtöltötte a számat, hogy befejezésként le is nyeljem. Annyira élveztem, hogy közben én is beleélveztem a gatyámba.
2023. ápr. 14. 09:31
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Frenetikus.És szinte véletlen..
2023. ápr. 18. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!