Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lányok, köztetek akad, aki nőt és pasit is imád ujjazni?
Bi férfiként a tapasztalatom, hogy addig nagyon sok mindent bevállalnak a nők, amíg meg nem fogják a pasit. Miután tartós lesz a viszony, illetve, ha összebútoroztok, fokozatosan visszavesznek a lendületből, a lelkesedésből. Eleinte szexben az extrákat hagyják el, majd a szexi viselkedést, néhányan még a szexi öltözködést is, később pedig örülhetsz, ha egyáltalán van szex. :-(
Mondom mindezt 51 évesen, kb. 50 partnerrel a hátam mögött, ebből kettő házasság lett. A két legbevállalósabbat vettem feleségül, azt képzelve, velük tuti jó lesz hosszútávon is. Én hülye, másodszor is beugrottam a trükknek. Ismerkedésünk előtt második nejem harmincasként éjjel-nappal sportolni járt, olyan feneke, combjai voltak (ill. lettek), hogy dinnyét tudott volna törni velük. Csinos, alkalmanként dögös ruhák, fodrász, smink... Szexben nagyon a toppon volt! (illetlenül hangzik, de akár egy tüzelő szuka) Kevés olyan ötlet volt, amit ne próbált volna ki velem. 1,5 év után, amikor összeköltöztünk, még a többesre is nyitott volt, ahogy a biszex élményekre is. Voltunk négyesben bi párral, hármasban fiúval, lánnyal. Fantáziált arról is, milyen lenne több pasival egyszerre.. Majd kicsit visszafogtuk magunkat megelégedtünk a kettessel. Jött az első gyerek, avval a házasság, majd a következő csemete. Második szülés után mintha elvágták volna a szexualitást, szinte úgy éreztem kicserélték a nőt mellőlem, annyira nem hasonlított arra, akit megismertem annak idején. Két év után már nulla azaz 0 volt az intimitás részéről. Nincs rá igénye, nem tudja miért, de nem akarja... Más indokot nem kaptam soha. Amint előhoztam a témát ő némaságba burkolózott. Számára tabu téma lett az intimitás!
Mint tapasztalati tényt, én is megerősítem, de - szerintem - még haragudni sem lehet rájuk igazán, a biológia nagy úr:
- a gyerekek születése után nekik is jár a figyelem (amiből így nekünk természetesen kevesebb jut;
- hogy így is legyen, azt pedig már "ügyesen" elintézik a HORMONOK. :-) :-(
Na jó, de ezzel egy kicsit félrevittük a diskurzust...
Ti mit mondtok az eredeti kérdésre, Biszex Lányok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!