Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Férfiak ti szex nélkül bele...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti szex nélkül bele tudtok szeretni egy nőbe? Feltétele a kettő egymásnak?

Figyelt kérdés
Volt egy pasi, akinek egyszerre két nő jött be,velem nem feküdt le, de állítása szerint jobban kedvelt ,jobban tetszettem neki, a másik beadta a derákát hamarabb, őt választotta. Ha lefeküdtem volna vele máshogy alakulnak a dolgok? :((

2023. ápr. 9. 10:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szex közben felszabadul valami hormon(a neve most nem jut eszembe) ami a kötődés erősítéséért felel. Szóval lehet hogy az van hogy bár te jöttél be neki jobban minden szempontból de a szex után már a másik csajhoz kötődik köszönhetően a hormonok játékának. Ezért is van ennyi válás mert túl hamar megtörténik az első szex és így egyébként össze nem illő emberek is úgy érzik hogy megtalálták a párjukat. Ez szívás igazából.
2023. ápr. 9. 17:04
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
oxitocin
2023. ápr. 9. 19:05
 13/15 A kérdező kommentje:

#10-es miért nem? 😮

#5-ös meg is történt, hónapokon át keresett a barátnője mellett meg írogatott, de végül elváltak útjaink, nem akartam barátnő melletti mellékutca lenni, akit kipróbál majd dönt

#7 igen, ebben van igazság , udvarolgatott nekem a barátnő mellett, bár aki első randin odaadja magát nem tudom mit vár, nekem ez furcsa.. persze vannak kivételek , hogy egyéjszakás kalandból szövődik szerelem de ritka az

2023. ápr. 9. 23:55
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

"#10-es miért nem?"

Azért, mert esélyem se volt rendes párkapcsolatra lépni vele.

2023. ápr. 10. 01:06
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
A kedvelés még nem szerelem.Abba a másikba sem volt szerelmes, csak mind a ketten tetszettetek neki. Ott van Korda György, aki a Klárikájáért hány évet várt. Ez szerelem.
2023. ápr. 14. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!