Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert izgat az hogy arra gondolok megeroszakolnak?
Figyelt kérdés
Sokat szexchatelek lany letemre es beindit ha elmondjak hogy inteznenek el.. eddig csak lanyokkal voltam (23 vagyok) es ez fiuktol indit be.. erdemes lenne pszichologust keresnem ezzel?2023. ápr. 4. 02:35
11/15 anonim válasza:
Igazából szerintem elég gyakori hogy ez fantázia szinten vonz valakit, és az eddigi válaszokból ítélve mások is így látják, szóval nyugi, ehhez még bőven nem kell pszichomókus :)
12/15 anonim válasza:
#9 a szerepjáték fogalma megvan? Azt se akarja senki a valóságban, hogy megkötözzék, elrabolják stb, de olyat játszani lehet izgató. Kölcsönös meg ugye akkor lenne, ha mindketten kölcsönösen elrabolnák, megkötöznék, megerőszakolnák egymást.
A nemi erőszak bűncselekmény, senki nem akarja elszenvedni.
Eljátszani a nemi erőszakot némelyik nő számára kifejezetten izgató lehet, tehát elég nedves és minden szempontból készen áll a behatolásra, csak játék keretein belül teszik. Remélem, így érthető.
13/15 anonim válasza:
A kérdező 23 éves biszexuális lány, aki szűz. Nyilván farokra vágyik.
14/15 anonim válasza:
Mert még nem élted át.. :/ bárcsak elfelejthetném. :(
15/15 anonim válasza:
Talán, mert szereted (szeretnéd), ha egy pasi bármit (erőszakot is) megtenne veled, hogy gátlástalanul élvezze a tested. Akár akaratod ellenére is. Volt már rá példa, hogy a megerőszakolt lány, összejött az erőszakolójával. Ez akkor lehetséges (szerintem), ha a lány teste élvezettel reagált az erőszakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!