Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Leszbikus/biszexuális lányok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus/biszexuális lányok, Nektek milyen típusú lányok jönnek be?

Figyelt kérdés
Butch/Femme/Uni vagy más jellegűek

2023. ápr. 2. 08:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
33%
Leszbinek lenni nem annyit tesz, hogy mindegy, milyen az illető, csak lyuk legyen a lába közt. Nő kell, nem egy akármilyen p!n@.
2023. ápr. 5. 00:35
 12/14 anonim ***** válasza:
57%
#11 jolvan na, fejezd be.
2023. ápr. 5. 01:07
 13/14 anonim ***** válasza:
25%
El kell keserítselek, nekem nem egy műanyag cosmo pics az igazi nő. Pont azt írtam, h a leszbiség nem arról szól, h lyuk és ennyi, de semmi baj, nem mindenki tudja értelmezni az írott szöveget. Te meg fogadd el magad, nem baj, ha pasi kinézetű vagy, én nem erről írtam, szóval nyugodjál meg. Menj, masztizz egyet, jobban alszol tőle.
2023. ápr. 5. 02:48
 14/14 anonim ***** válasza:
88%
A nőies és csinos lányok. nem baj ha kicsit vagány is. 25N
2023. ápr. 5. 08:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!