Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Srácok, ismerkednétek biszex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ismerkednétek biszex csajjal?

Figyelt kérdés
Illetve ha már az ismerkedés közben vagy után derülne ki hogy biszex akkor is ismerkednétek vele tovább vagy szakítanátok vele?

2023. ápr. 1. 13:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
55%
Nincs vele probléma. Nyilván ha leszbikus lenne akkor nyilván nem ismerkedne fiúval
2023. ápr. 2. 05:51
 12/15 anonim ***** válasza:

Biszex férfi vagyok. Természetesen ismerkednék biszex csajjal akár. Én végül is bárkire nyitott vagyok, akire lelkileg rezonálok és nem bányarém, nem konkáv, szottyadt mellű. Talán csak a nők esetén van különösebb külső elvárásom, mégpedig annyi, hogy a nagyon kövér csajok nem jönnek be, ahogy a hatalmas mellek sem.

De ha kicsit pocakos, az még nem gond. Sőt, a popsi lehet nagyobbacska akár.

2023. ápr. 3. 23:50
 13/15 anonim ***** válasza:
Igen, mert egyrészt így csaj létére vele is meg lehet beszélni, mennyire néz ki jól egy másik csaj, másrészt így akár egy édeshármasban is könnyen benne volna!
2023. ápr. 9. 01:13
 14/15 gabor49 ***** válasza:
igen biszex ferfikent jobban megért egy biszex nő 50/f
2023. júl. 1. 17:34
 15/15 anonim ***** válasza:
#1-esnek is válasz: nekem hetero pasiként biszex barátnőm van. Lányokkal szoktunk hármasozni. Szóval igen, tud működni a dolog. Nem vagyok rettenetes helyzetben, fogalmazzunk úgy :D
2023. júl. 1. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!