Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex srácok, alkalmit vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex srácok, alkalmit vagy inkább tartós kapcsolatot kerestek? Hány éves kortól hány évesig? Melyiket miért?

Figyelt kérdés

Én inkább hosszabb ismerkedéssel egybekötött tartósat keresnék.

Kort is írjatok.

40/f/bi

Ha lehet szavazzatok is és inoklást is írjatok!

2023. márc. 22. 07:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
En tartós de kötetlen haversagot keresek. Nem kedvelem az alkalmi kapcsolatokat. Az ok hogy igy nem lehet rendesen atelni, kiprobalni a vagyakat. Nehany alkalommal voltam idaig mindossze fiuval. Vagyom ra. De ugy gondolom csak egy jo, haveri viszonyban tudnék megnyilni. De kapcsolatot nem keresek. 33 eves vagyok.
2023. márc. 26. 00:04
 12/15 A kérdező kommentje:

11/11

Én is így vagyok!

2023. márc. 26. 05:27
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Negyvenes uni/passzív vagyok, Győr környéke.

Kb 18-40 év közöttit keresek.

Akár rendszeresen összejáróst, ha van kölcsönös szimpátia. Akár alkalmit.

Miért jó bármelyik eset? Azért, mert tartós kapcsolatra nővel vagyok nyitott, erőteljesebben vagyok hetero, mint homo.

2023. márc. 27. 19:07
 14/15 anonim ***** válasza:
Egy pesti megbízható passzívat örömmel megismernék.De tényleg tartós havernak,nem alkalmizni.
2023. nov. 7. 11:51
 15/15 anonim ***** válasza:
Én Miskolci 38 passzív vagyok Tartós lenne a cél
2023. nov. 7. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!