Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi srácok ti titkoljátok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi srácok ti titkoljátok, hogy bik vagytok?

Figyelt kérdés
Hány évesek vagytok?
2023. márc. 13. 20:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Én igen

34

2023. márc. 13. 20:45
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen

23

2023. márc. 13. 21:00
 3/14 anonim ***** válasza:

Gy-M-S F/30

Kaland? Köztünk marad, rólam is csak én tudok. :)

2023. márc. 13. 21:02
 4/14 anonim ***** válasza:

Akinek tudnia kell róla, az tudja. Miért kellene minden jött mentnek elmondani? Hogy utána visszaéljen a bizalmammal és világgá kürtölje? Hogy jajj, ő fiúkkal is dug, milyen undorító stb.

Magánügy, igazán csak rám, és a partneremre tartozik. Szerintem nincs azzal baj, hogy a szeretetnek ilyen sokféle formája létezik.

Ha választás kérdése lenne, akkor én a Kinsey -skálán hármas szeretnék lenni. Egyformán tudnám szeretni a fiúkat, lányokat is.

2023. márc. 13. 21:04
 5/14 anonim ***** válasza:
Ja, és 30\F
2023. márc. 13. 21:05
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen, az emberek többsége ezt nem tudja úgy kezelni, ahogy az számomra ideális lenne.

Jobb akkor inkább diszkréten megélni az ilyesmit.

2023. márc. 13. 22:48
 7/14 anonim ***** válasza:
Én nem titkolom,ami nyilván nem azt jelenti,hogy fűnek,fának elmondom,de ha nagy ritkán szóba kerül ilyesmi,el szoktam mondani.
2023. márc. 14. 04:42
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Elvált vagyok,mégsem reklámozom.

Ha volt férfi az életemben, az diszkréten volt és nem alkalmilag.

Most éppen nincs,de csakis ilyen, egészséges és diszkrét barátot szeretnék - csak kettőnkre tartozó barátságra.

2023. márc. 14. 10:25
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

igen

44

2023. márc. 14. 12:06
 10/14 anonim válasza:
Barátnőm tudja, de nem firtatja szerencsére. Ha van kalandom azt nem szoktam elmondani. Másokra nem vonatkozik, ez mindenkinek a saját dolga szerintem. Én úgy éreztem, hogy neki tartozom ennyivel, hogy beavatom, de szerencsére nem akadt fent rajta. 26 éves vagyok
2023. márc. 14. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!