Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mennyire normális, hogy ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális, hogy ilyen vágyaim vannak?

Figyelt kérdés

Vonz, hogy megdugjanak, hogy extrémen megszpassanak, de a egyáltalán nem vonzanak a férfiak.

Eleve ez mennyire elterjedt, illetve ezt ki, hogy élte meg? A jelenlegi párom viccelődött ilyesmivel, hogy megdug stb..., de se eszköze és szerintem komoly szándéka se volt. Igazából azt gondolom nem vagyok bi, de vonz, hogy egy nő a végletekig megalázzon a szexben.

Ami engem a leginkább frusztrál, hogy a párkapcsolatban és egyébként az életben pedig dominánsnak tartom magam.

2023. márc. 5. 22:42
 1/10 A kérdező kommentje:
Ami lemaradt, hogy F/30
2023. márc. 5. 22:44
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
Elég sok férfit vonz az, hogy a párja análisan foglalkozzon vele. Nagy élvezeteket tud adni.
2023. márc. 6. 05:58
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Tök normális, hogy a szexualitásodat megéled. Inkább éld ki fiatalon minthogy 70 évesen bánd, hogy kihagytad.
2023. márc. 6. 07:01
 4/10 anonim ***** válasza:
81%
Legtöbbször a domináns emberek (CEO-k, osztályvezetők) vágynak a kiszolgáltatott szexuális helyzetre...
2023. márc. 6. 11:57
 5/10 anonim ***** válasza:
86%

Én is vezetői pozícióban dolgozom, erősítsem az utolsó véleményét. imádok csajnak öltözni és az ágyban is az lenni, akár fiúval akár lánnyal.

Szeretem ha kikötöznek, enyhe sub hajlamom is van.

Alapvetően pasik nem vonzanak kapcsolat stb szempontjából, de szexelni velük igen.

2023. márc. 6. 15:28
 6/10 anonim ***** válasza:
83%
Ez igaz. Én is találkoztam egy bankigazgatóval aki "othon" kislánynak öltözve szexelt.
2023. márc. 6. 18:20
 7/10 anonim ***** válasza:
70%
Én meg fiúnak öltözve
2023. márc. 6. 19:08
 8/10 anonim ***** válasza:
60%
Az mèg jobb :)
2023. márc. 6. 21:02
 9/10 anonim ***** válasza:
75%
Ez nem azt jelenti hogy vonzzanak a férfiak , hanem azt , hogy kíváncsi vagy :) Ülj le beszélj a pároddal, fedezzétek fel együtt ezt :)
2023. márc. 8. 11:23
 10/10 anonim ***** válasza:
61%
Ezért népszerű a rosszlanyok pont hu
2023. márc. 8. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!