Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex coming out?
2:
Én is úgy voltam vele, hogy minek mondjam el, amíg nincs komoly kapcsolatom velem egy neművel. Viszont már lassan 7 hónapja együtt vagyok egy lánnyal (én is lány vagyok) és komolyan gondoljuk, hosszú távra tervezünk. Szeretném bemutatni őt majd.
Főként abban nem vagyok biztos hogy egyszerre mondjam el, hogy biszex vagyok és van barátnőm, vagy most csak annyit hogy biszex vagyok és hagyjam egy kicsit neki feldolgozni és később jelentsem be a barátnőm?
Szerintem nem lehet ezt szépíteni. A forró kását kerülgetni sem jó. Vagy elmondod a lehető legegyszerűbben, vagy nem mondod el. Hazudni se hazudj. Nem lesz boldog, ha utólag kiderül, hogy már egy éve van barátnőd, csak letagadtad az elején, és adagoltad az infót. Nehezebben fog bízni benned.
Én akkor mondanám el, ha bármikor el tudnék költözni. Amíg nem vagy önálló, és tartasz tőle, hogy sokkolná, inkább hallgass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!