Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex coming out?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex coming out?

Figyelt kérdés
Anyukámnak mondanám el, a barátaim már tudják évek óta. Kicsit tartok tőle, hogy fog reagálni. Mit mondjak neki, amivel kicsit kevésbé "sokkolom le"?
2023. márc. 2. 22:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
Korod?
2023. márc. 2. 22:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
én nem mondanám el, csak nőket vinnék haza max
2023. márc. 2. 22:07
 3/11 A kérdező kommentje:
23 éves vagyok
2023. márc. 2. 22:07
 4/11 A kérdező kommentje:

2:

Én is úgy voltam vele, hogy minek mondjam el, amíg nincs komoly kapcsolatom velem egy neművel. Viszont már lassan 7 hónapja együtt vagyok egy lánnyal (én is lány vagyok) és komolyan gondoljuk, hosszú távra tervezünk. Szeretném bemutatni őt majd.

Főként abban nem vagyok biztos hogy egyszerre mondjam el, hogy biszex vagyok és van barátnőm, vagy most csak annyit hogy biszex vagyok és hagyjam egy kicsit neki feldolgozni és később jelentsem be a barátnőm?

2023. márc. 2. 22:12
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha elmondod, hogy bi vagy, folyamatosan abban fog reménykedni, hogy egyszer csak egy fiút viszel haza.
2023. márc. 2. 22:25
 6/11 anonim ***** válasza:
36%
7 hónap az semmi. Biztos lehetsz benne, hogy egy idő után ez a kapcsolat megszakad köztetek és végül egy férfit találsz magad mellé. Felesleges úgy bemutatni mint a párod és felhozni a bisex témát otthon.
2023. márc. 2. 22:57
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Miért van ilyen sok biszexuális lány?!😭
2023. márc. 3. 03:06
 8/11 anonim ***** válasza:
85%
Mert a lányok olyan jól néznek ki, hogy még a lányok is szeretik őket :)
2023. márc. 3. 06:28
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem lehet ezt szépíteni. A forró kását kerülgetni sem jó. Vagy elmondod a lehető legegyszerűbben, vagy nem mondod el. Hazudni se hazudj. Nem lesz boldog, ha utólag kiderül, hogy már egy éve van barátnőd, csak letagadtad az elején, és adagoltad az infót. Nehezebben fog bízni benned.

Én akkor mondanám el, ha bármikor el tudnék költözni. Amíg nem vagy önálló, és tartasz tőle, hogy sokkolná, inkább hallgass.

2023. márc. 3. 07:22
 10/11 anonim ***** válasza:
27%
#8 jó de akkor meg nekünk nem maradnak szép lányok
2023. márc. 3. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.