Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Volt h parotokkal egy masik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt h parotokkal egy masik párral szexeltetek? Ki akarjuk probalni de erdekelne hogy milyen volt?

Figyelt kérdés

Miket csinaltatok?

Es h vetettek fel a masik parral?

2023. febr. 24. 11:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Volt igen. A szokásos forgatókönyv, együtt nyaraltunk.
2023. febr. 24. 11:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Volt igen.
2023. febr. 24. 11:20
 3/5 anonim ***** válasza:
94%
Igen. Volt hogy a két nő térdelve egyszerre szopta a farkam a másik pasi meg felváltva dugta közben őket hátulról. Nagyon élvezte mindenki.
2023. febr. 24. 11:46
 4/5 anonim ***** válasza:
91%

Nekünk volt részünk benne, jó sokszor.

A haveromnak beszéltem arról gyakran hogy milyen jó a feleségem az ágyban, meztelen képeket is mutattam róla. Sikerült jól rákattannia :)

Aztán ő otthon szex közben emlitette néhányszor milyen jó lenne ha mi is ott lennénk. Mint kiderült a felesége is ráizgult erre.

Az én felesegemet nem tudtam rászedni sehogyan sem.

Aztán egy szülinapi buli alkalmával, mikor már mindenki hazament csak mi maradtunk négyen. Szólt a zene, iszogattunk, beszélgettünk. Egyszer csak a haverom felállt, odament a feleségemhez és azt mondta hogy szívesen megmasszírozom kicsit a nyakad (mindenki tudja róla hogy imadja a masszírozást). Aztán egyre lejjebb masszírozta, egyszer csak arra figyeltem fel hogy azt mondja: milyen jó cicid van! Mivel már ott masszírozta! Legnagyobb meglepetésemre a feleségem meg hagyta! Sőt, már huzta is fel a pólóját a haverom és már a meztelen cicije a kezében volt!

De még magamhoz sem tértem a meglepetésből, mire a felesége, aki mellettem ült, kicsatolta a nadrágszíjamat, lehúzta a sliccemet és elkezdte huzogni a farkamat.

Iszonyat jó dugás lett belőle! Mindenki nagyon élvezte.

Aztán ez rendszeres lett. Jó sokszor összegabalyodtunk. Imádtam nézni ahogy a páromat megújjazta, miközben szinte sikítva élvezett el.

2023. febr. 24. 12:30
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

tengerparti nyaraláson Rodoszon, este nyitott erkélyajtónál szexeltünk picit hangosabban a kelleténél. Erre a szomszéd szobában lakó kb. velünk egykorú fiatal pár rákontrázott és az erkélyen estek egymásnak.

Másnap a vacsoránál összeismerkedtünk, egy holland pár volt, a bárban folytattuk az iszogatást, szóbaerült a téma és felhívtak hozzájuk. Első este még nem volt párcsere, egymás mellett szexeltünk. Következő este már viszont már négyesben szexeltünk. Izgalmas volt, szerintem mindenki élvezte :)

2023. febr. 24. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!