Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi fiúk! Segítséget nyújtasz egy heterónak ha kell?
Figyelt kérdés
2023. febr. 23. 12:23
3/12 anonim válasza:
És kíváncsi pasinak is? Fiatal sráccal egyszer kipróbálnám de csak úgy ha elfogadja, hogy lehet hogy élőben nem áll fel...
5/12 anonim válasza:
Ha lenne ilyen alkalom igen segítenék :)
6/12 anonim válasza:
volt mar ra pelda igen. nem terveztük el elöre, igy alakult. Nem volt baratnöje haveromnak sokaig. Egyszer megkert es mondta hogy nem fogja elmondani senkinek. megtettem neki.
7/12 anonim válasza:
Rendes vagyok, ott segítek, ahol tudok.
9/12 anonim válasza:
Persze, legutóbb egy hetero turista jött oda hozzám a városomban, útbaigazítást kért, én pedig segítséget nyújtottam neki.
10/12 anonim válasza:
Miben?
Mivel hetero vaszeg nem kére meg hogy dugjunk.
Egyebekben,ameddig tudásom és erőm meg kedvem van addig segitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!