Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha nem izgat a szex férfiakkal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem izgat a szex férfiakkal miért izgat mégis ez?

Figyelt kérdés

Szóval egy ideje foglalkoztat a gondolat hogy milyen ha egy férfi aláz. Most nem fejtem ki mikre gondolok de van pár gondolatom.

Viszont szexuálisan a férfiak nem izgatnak. Viszont ha erre gondolok az meg igen. Még sose próbáltam ki tehát még nem alázott pasi. De akkor ez most bi hajlam lehet vagy csak sub? Vagy másnak is van ilyen? Heteróként izgatja? Értitek a dilemmám. Szex pl nincs a fantáziámban...

2023. febr. 22. 15:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Fejtsd ki mire gondolsz…
2023. febr. 22. 15:29
 2/9 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok ezzel, nem tudom mi lehet az oka.
2023. febr. 22. 15:52
 3/9 anonim ***** válasza:
65%

Na ja, így aztán lehet valamit is írni.

Nekem van egy ismerősöm, arra élvez el az is, ha alázzák, leköpik, levizelik, vagy épp ráverik a fejére vagy megdugják.

Amúgy meg eszébe nem jutna homokozni.

Akkor volt egy kolléganőm, annak is a férje előállt, hogy nem tudja miért, de már régóta izgatja egy szép nagy farok, amit leszophatna.

Nyilván a nő lesokkolódott, majd végül addig ment a szaroskodás, hogy megoldották úgy, hogy harmadiknak száll be a pasi, a nőt is kezeli, meg a végén akkor leszopja a férje a srácot.

10 éve nyomják így kb és akár milyen hihetetlen, a seggében nem volt azóta se farok.

2023. febr. 22. 16:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem olyan izgat hogy arcomra verik, meg a cum controll és a szóbeli alázás. Semmi több. Tehát nem akarnék szopni se anált. De ezeket még nem éltem meg mert bárkivel beszéltem annak ez kevés volt.
2023. febr. 22. 16:28
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem téged a forced bi izgat? De lehet ahhoz kell egy nő is aki kényszerít?

Nem egészen tiszta így hirtelen

2023. febr. 22. 17:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Szívesen megaláználak!
2023. febr. 22. 18:52
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem kell nő, sőt zavarna ha ilyet látna nő mert mit gondolna...
2023. febr. 22. 19:46
 8/9 anonim ***** válasza:

Volt egy munkatársam, harmincas jóképű,házas,gyerekes pasi.

Na,neki volt egy kövér hatvanas férfi "barátja".

Nőnek öltöztette, pofozta,köpte,levizelte,így szopatta magát,megdugta, aztán a xaros farkát is leszopatta.

És a fiatal srác ezeket megtette,bár elmondása szerint mindig szégyellte magát utána.

Valami lelki oka van ennek,tuti.

2023. febr. 23. 06:09
 9/9 anonim ***** válasza:

Mármint az öreg tette ezt a sráccal.

2023. febr. 23. 06:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!