Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szuz vagyok azt szeretnem kerdezni hogy ha maszturbalas kozbe hamar elmegyek akkor sexbe is hamar elmegyek akar fiu akar lany ?
Figyelt kérdés
2023. febr. 19. 12:32
1/12 anonim válasza:
Általában igen. Én is masztinál ha tempósan elkezdem verni, egy perc alatt elélvezek. De persze tudom kontrollálni, meg megszoktam állni. Punciban alapvetően 5-10 percet bírom, de van még most is, hogy elsülök 2 perc után, pedig nem éppen most kezdtem a szexuális életet, és nem az első nőmnél tartok.
4/12 A kérdező kommentje:
fiu vagyok
meg az lenne a kerdesem meg hogy ha elmesz utanna meg mehet egy kor vagy nem szoktak?
2023. febr. 19. 12:46
5/12 anonim válasza:
Pont ez a lènyeg. Lánykènt írok.
Harmincas,negyvenes fèrfiak akik nem először látnak puncit is sokszor 2perc után elsülnek. Ès mi van akkor? Jön a második,harmadik menet,ezzel nincs semmi problèma.
6/12 anonim válasza:
Szexben még hamarabb el fogsz sülni ha nem tanulod meg kontrollálni. Ha gyorsan újra akciókész vagy akkor ez nem akkora gond. Viszont az a minimum hogy ha már balf@sz voltál a dugásban akkor tedd oda magad nyalásban.
7/12 anonim válasza:
Szerintem hamar elfogsz menni próbáld meg tovább csinálni az már tovább fog tartani. Én az elsőnél kb 2 perc és vége, viszont tudom folytatni és utána szinte bármeddig bírom tudom kontrollálni akkor élvezek amikor én akarom. Így volt hogy simán csináltuk még egy-két órát a párom szolt hogy neki már oké volt hagyjuk abba. :D
8/12 anonim válasza:
Nem nagyon megy még egy kör, vagy ha igen, akkor sem esik igazán jól. De egy hónapban egyszer kívánjuk egymást annyira a párommal, hogy egyből lenyomunk egy második kört is, mikor úgy érezzük mindketten, hogy kell.
9/12 anonim válasza:
Az első elég sok alakalommal nagyon gyorsan elfogszmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!