Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért ilyen nehéz bármilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz bármilyen jellegű "partnert" találni?

Figyelt kérdés

27 éves srác vagyok, biszexnek mondom magam. Volt egy haverom közel 10 évig, akivel megromlott a viszonyunk, viszont mindenről tudtunk beszélgetni, több dolgot is kipróbáltunk egymással, stb.

Az elmúlt hónapokban folyamatosan keresek egy hasonló beállítottságú, érdekeltségű srácot, akivel lehetne egy ugyanilyen viszonyom. Dumálni tabuk nélkül mindenről, szexuális értelemben is kibeszélni mindent, esetleg kipróbálni dolgokat.

Ennyire nincs senki, vagy nem mernek belemenni egy ilyenbe?

Szívesen mesélek privátban többet, szívesen dumálok bárkivel, akit keresek az ideálisan 20-30 között van, nyitott személyiség, nem rémül meg az ilyen jellegű beszélgetésektől, és bi, vagy hetero.

2023. febr. 17. 17:03
 1/7 anonim ***** válasza:
58%
Ma taliztam volna egy 33 évessel. Nem nézek ki rosszul. 28 vagyok. Első szopásom lett volna. Én az én kocsimmal ő az övével. Mire odaértünk volna a helyhez, sávotváltott lelépett.
2023. febr. 17. 17:10
 2/7 anonim ***** válasza:
64%

Akkor az 1-es megúszta ennyivel.

Egy harmincas nőssel lett volna egy nagyon várt ilyen talim,előtte már találkoztunk egy sétára.

Mikor feljött az első szexre,kinyitottam az ajtót,ott állt, folytak a könnyei,aztán úgy gyomron öklözött,hogy levegőt sem kaptam ...És futott le a lépcsőházban,ki a házból.Egy óra múlva már a száma sem élt...

Megértem hogy beszari valaki,de ezt miért így mutatja ki?..

2023. febr. 17. 17:18
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem is értem ezeket, elég durva főleg a tiéd 2#.

Én úgy tapasztaltam, hogy aki meg akar futamodni, az még az első találkozás előtt megfutamodik. Nem is sejtettem, hogy ennyire elrugaszkodott példák is vannak.

2023. febr. 17. 17:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy egy bizalmas jóbarátot nem pár nap alatt talál az ember. Ennek van egy kialakulási folyamata, nem úgy megy, hogy ráírok valakire, hogy legyünk már jó barátok, és dumáljunk a szexről. Abból max csak szexchat lesz.
2023. febr. 17. 17:47
 5/7 anonim ***** válasza:
36%
#2: Legalább ő végül rájött, hogy mi is az a gerinc, és a tisztesség.
2023. febr. 17. 17:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Alkalmira kb. bárhol van esélyed, a neten is erre jelentkezik a többség csak tudni kell szűrni a kamusokat. Fizikailag meg lemész bármelyik meleg szaunába, vagy szexmoziba és voila. Nem kérdeznek szinte semmit, csak nettó "akció".
2023. febr. 17. 18:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Én azt gondolom, hogy nem nehéz annyira csak munkás.
2023. febr. 17. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!