Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Meleg/biszex fiúk nektek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg/biszex fiúk nektek milyen érzés szopni? Mit szerettek benne a legjobban?

Figyelt kérdés
Régóta furdal a kiváncsiság hogy kipróbáljam fiúval. Szerintetek kipróbáljam?

2023. febr. 14. 15:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én sem próbáltam még, de nagyon izgat, vonz. Szerintem, ha találsz megfelelő partnert, élj a lehetőséggel.
2023. febr. 15. 15:55
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha találsz rá megfelelő partnert, akkor mindenképp próbáld ki, mert nagyon jó érzés. Kevés partnernek volt eddig alkalmam csinálni, de mindegyik esetben engem is beindított, hogy neki jól esik, amit csinálok, és érezhettem, ahogy egyre keményebb lesz a farka a számban, miközben dolgoztam rajta. A végén meg ahogy kaptam egy jó adag sűrű meleg anyagot, ahogy elélvez, az volt a legjobb. Volt, hogy viszonozva is lett a gesztus, és akkor már nekem sem sok kellett hozzá, hogy egy jót élvezzek.
2023. febr. 15. 21:24
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Szuper jó érzés! Imádom!🩷 Hogy a partnerem a farkát a számba vehetem, szophatom nyalhatom, uralkodhatok felette. És a végén a jutalom a szopásért a számva lövelő ondója!💕 Imádom erezni a számmal a lüktető farkát, ahogy a számba pumpálja a finom nedüjét.👅😋🥰 Ezt át kell élni, mert élmény!

44 uni 🏳️‍🌈biszex F

2023. febr. 15. 23:41
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez olyan mint hogy szeretünk-e puncit nyalni vagy sem. Ha tetszik a kémia akkor nincs mit magyarázni. Olyat kostolsz amire vagysz. Es ilyenkor általában jól érzi magát az ember :)
2023. febr. 17. 13:19
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
csajokat imádom élvezésig nyalni, de kiváncsi vagyok milyen lehet egy pasinak csinálni biztos jó élmény lehet ha lehetőségem lesz nem halasztom el. 25f
2023. febr. 17. 19:10
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Én még csak egyszer szoptam, de nagyon jó volt. Ott térdeltem előtte és láttam hogy mennyire élvezi. Bár mikor újra... 35 éves Győri passziv
2023. márc. 2. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!