Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki, aki férj/feleség és gyerek/ek mellett, évekkel később jött rá, hogy a másik nemhez is vonzódik?
Figyelt kérdés
Mesélnétek róla? Jelenleg iszonyat friss az élmény, teljesen random, szívesen olvasnék történeteket, hogy alakultak, érzéseitekről, stb.2023. febr. 12. 21:33
11/17 anonim válasza:
#4 Nem, nem úgy kívánja, max a te őskori fajtád
12/17 anonim válasza:
10es: Igen, több év vívódás után. Egész pontosan 6 év volt.
13/17 anonim válasza:
12 es. Hogy sikerült? Mennyi idősen? Nem baj ha kérdezek bocs. Privátban is írhatsz. 10 es vagyok
14/17 anonim válasza:
Van egy ismerősöm aki a 30-as éveiben van és eddig lenézte a melegeket, most meg nemrégiben elkezdett járni egy másik nála kicsivel fiatalabb nővel. Szóval azért úgy tűnik van akinek később jön elő
15/17 anonim válasza:
Nekem volt érzés,volt sóvárgás,de igazán a válásom után jött elő.Nem miattam volt a válás.
Válás után volt barátom,több évig,vele is éltem,de ő már egy ideje más férfi társa.
Jó lenne,ha hozna az élet az utamba egy átlagos,szeretni tudó férfit,akivel lehetne megint kapcsolatom.
F
16/17 anonim válasza:
Elmúltam 40 ,két válás és 2 gyerek után majdnem kimondtam újra az igent mikor szerelmes lettem a legjobb haveromba!
Akkor tudtam meg milyen is az igazi,mindent elsöprő szerelem!
Viszonzásra találtak az érzelmeim,szinte hihetetlen volt mindkettőnk részére ami történik velünk!
A barát szintén apuka és férj,akivel rájöttünk,hogy mindketten melegek vagyunk.....
17/17 anonim válasza:
Ezer évben is egy ilyen barátság akad,mint a 16-osé.
Nem kis irigységgel ,de sok boldogságot kívánok Nekik ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!