Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúk, hány évesen volt az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, hány évesen volt az első érzésed fiú iránt? Hogy oldottad meg, hogy legyen valami is? Ha volt akkor mi, és hogyan, hány évesen?

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam aki nagyon bejön, de nem tudom hogyan közeledjek, hogyan juttassam tudomására.

Fiú vagyok!

De a lányok is bejönnek!

De.most inkább ő!

2023. febr. 11. 03:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az első érzésem talán olyan hét évesen volt, totál szerelmes lettem az egyik osztálytársamba. Abból persze semmi sem lett. Később 10 évesen a szomszéd sráchoz kötődtem nagyon szexuálisan, abból rendszeres közös maszti lett. Az első szopás 24 évesen volt, de az a srác nem tetszett, de ki akartam próbálni. Utána csak csajok, a mai napig. :) 36F
2023. febr. 11. 07:23
 2/5 anonim ***** válasza:
33%
1 es és már nem is akarsz férfival semmit?
2023. febr. 11. 09:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Épp úgy, mintha lány lenne a kiszemelt. Beszélgetések, közös programok, figyelmességek.
2023. febr. 11. 11:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
13 évesen volt az első
2023. febr. 12. 13:34
 5/5 anonim ***** válasza:
17 évesen,de az szex volt és isteni
2023. febr. 12. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!