Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nők vagy férfiak elégítik ki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők vagy férfiak elégítik ki jobban a férfiakat orális szexben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kimondottan olyan bi férfiak véleményét várom, akiket elégített már ki orálisan férfi és nő is. Melyik volt a jobb és miért? Mennyi idős volt a partner és mennyi voltál te akkor?

2023. febr. 10. 08:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
86%
Egy pasinak csinálnám és megmondaná, hogy jó volt e? :)
2023. febr. 11. 08:56
 12/14 A kérdező kommentje:

Egyre inkább úgy tünik a válaszok szerint, h a pasik jobbak ebben, bár nőkkel élvezetesebb!

Jöhetnek még tapasztalatok!

2023. febr. 11. 11:37
 13/14 sandrisbp ***** válasza:
100%

Hogy kinek milyen neművel lesz jobb, az legalább 50 %-ban attól függ szerintem, hogy alapból melyik nem izgatja jobban, és hogy az adott személy mennyire vonzó, szexi a számára. Az, hogy az illető milyen jól tud szopni, legfeljebb a másik 50 % lesz.... A pasik átlagosan szerintem jobban szopnak, és az, hogy hogy szopnak, az nem a gyakorlatuktól függ - aki jó ebben, annak érzéke van hozzá, igazán élvezi és általában már első alkalommal is jól csinálja. És sokkal jobb az orál olyannal, aki maga is élvezi, ha szophat.

De ettől még, ha valaki főleg a csajokra gerjed, az lehet, hogy jobban fogja élvezni egy olyan kislánnyal, aki elég bénán csinálja, öklendezik közben, ha túl mélyre megy a partner farka és nem is nyeli le az eredményt.

2023. febr. 16. 14:52
 14/14 anonim ***** válasza:
65%
Én azt gondolom melegként, hogy xopni csak pasi tud jól, de ha valaki nő xop le és élvezi az az ő dolga . Sztem nem életkortól és nem is a nemektől függ ez a képesség, eszgy van aki jól teszi s van aki carul copik . Ennyi.
2023. márc. 6. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!