Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék túl lépni?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok és már egy jó ideje tudom, hogy nem csak az ellenkező nemhez vonzódom és már alig bírom épp ésszel ezt... Már jó pár éve az megy az életembe, hogy bele szeretek a saját nemembe persze eddig mindig viszonzatlan volt ez az érzés. Minden egyes alkalommal úgy vagyok vele, hogy nem szabad feladnom és túl tudom magam tenni az illetőn de már kezdem feladni... Szörnyen szerelmes vagyok valakibe aki valószínüleg nem viszonozza az érzéseimet de nem tudok róla lemondani. Minden egyes perc amit vele töltök boldoggá tesz.. Szeretem ha nevetünk és azt, ha látom, hogy jól el van velem de ő nem keresi a társaságomat annyira mint én az övét. Barátaimnak nem merem elmondani, hogy biszexuális vagyok mert szégyellem és nincs akivel megtudnám ezt beszélni. Az osztályomba rendszeresen megy a b*zizás meg, hogy haljon meg az összes meleg/transz stb. és már kezd elegem lenni ebből. Könyörgöm, nem én választottam, hogy kibe és milyen nembe legyek szerelmes. Az utóbbi 4-5 évem abból állt, hogy hamis reményekbe kergettem magamat, hogy hátha érez irántam valamit kölcsönösen de rohadtul nem. Elegem van abból, hogy egy személytől függ a kedvem, gyűlölöm azt, hogy bármennyire nyilvánvaló, hogy nem kedvel de ha mégis tesz 1 olyan dolgot amibe bele tudom látni hogy kedvel akkor belelátom és egyből jobb kedvem van. Gyűlölöm azt, hogy ennyire függök egy reménytelen szerelemtől és szeretnék már változtatni ezen de fogalmam sincs, hogy hol kezdjem el. Ti voltatok hasonló helyzetben? Ha igen, hogyan léptetek túl?
2023. febr. 7. 20:42
1/4 anonim válasza:
En voltam csak epp lannyal. Nagyon bejott, mindenben a kedveben akartam jarni. O erre rajott es mivel nem jottem be neki romantikusan legalabb kihasznalt. Borzaszto idoszak volt. Szerintem az onbizalmadon kellene dolgozz, ne az tegyen boldogga hogy a masik foglalkozik-e veled vagy sem. Nem tudom hogy kellene.
2023. febr. 7. 21:07
2/4 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. Dolgozz az önbizalmadon. Jöhet a kérdés, hogy hogyan. Beszélgess pszichológussal, mert nincsen forgató könyved, hogy mit és hogyan tegyél. Ebben hatalmas segítség tud lenni egy külső szem. Gondolom szüleidnek még nem mondtad el, hogy mindkét nem tetszik és ezért erről velük nem is tudsz őszintén beszélni, viszont úgy érzed magad, hogy legalább két tűz között vagy. Ezért tud ebben Neked egy harmadik személy segíteni mert irányt mutat, mintát ad.
Kedves Kérdező még egy dolog. A pszichológiával meg ezzel az egésszel kapcsolatban rengeteg előítélet és tévedés kering. Egy ilyen foglalkozás, beszélgetés olyan mint egy különóra. Ugyanúgy ahogy a magán tanárnál az ember megérzi, hogy jó helyen van-e vagy sem, itt is ugyan így van.
Hajrá!!! :D
2023. febr. 8. 11:38
3/4 Háttér Segítő válasza:
Kedves Kérdező!
Nagyon nehéz helyzetben lehetsz, amivel nem könnyű egyedül megküzdeni, de sokan vannak, akik segíteni szeretnének neked. A Háttér Társaság Információs és Lelkisegély Szolgálatánál dolgozó operátorainkhoz fordulhatsz önelfogadási nehézségekkel, előbújással kapcsolatos kérdéseiddel is, de ha csak beszélgetni szeretnél valakivel, akkor is várják megkeresésedet.
További információkat és elérhetőségeket az alábbi oldalon találsz:
Szerintem azért van ez a sok reménytelen szerelem tapasztalatod, mert a saját közegedben keresgélsz olyan srácok közül, akik vonzanak - és bár nem reménytelen, hogy pl. egy közös maszti erejéig jópáran kötélnek is állnának, nem biztos, hogy ők is szerelmet keresnek - inkább csak kielégülést. Ha olyan helyen, olyan közegben keresgélsz, ahol eleve fiút (vagy fiút is) kereső srácok vannak, nagyobb a siker reménye. És szerintem ne félj akár alkalmi szexbe is belemenni, ha eléggé vonzó a partner. Sok alkalmi szexkapcsolatnak induló dologból lett már kölcsönös szerelem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!