Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már kicsit beteges?
Fiatal biszex srácként azon gondolkodom, elkezdek edzőterembe járni, hogy ott legalább láthassak pucér srácokat. Nem közelednék, csak meglesném diszkréten őket az öltözőben, zuhany alatt. Egyébként is megnézik egymást a srácok.
Csajokkal könnyebben ismerkedem, viszont a férfi oldal hiányzik. Mit gobdoltok?
Értelmetlen. Ráadásul ha heterónál próbálkozol be ugyan az lesz a reakció (=elhajt a pléhbe). Ha direktben elkezded kukkolni akkor zavarni fogja. Amúgy mi is a deal, órákig kolbászolsz a zuhanyzóban, öltözőben pélót lesni vagy mi? 😄
Menj meleg szaunába, ott legálisan kukkolhatsz meg csinálhatsz "mást" is.
Ha már ott vagyok, nyilván edzenék is, az is közel áll hozzám.
Meleg szaunába eljutni esélyem sincs.
Kérdező írod:
"Meleg szaunába eljutni esélyem sincs."
Miért nincs?
Nem a kérdező vagyok, de gondolj bele, a kérdező esetleg, ahogy én is, Bp-től bő 200 km-re él, ahol nincs meleg szauna. Máris esélytelen, mivel tudomásom szerint csak a fővárosban van meleg szauna. Marad a meleg szaunánál sokkal rizikósabb, más lehetőségek nem túl nagy tárháza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!