Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az jó ha a 15 cm hosszú 4,5 cm széles dildó kb 2 perc tágítás után becsusszan?
Figyelt kérdés
2023. febr. 5. 21:41
3/5 anonim válasza:
Teljesen rendben van, de ne dildót csúsztass inkább be hanem igazit. Állítólag az sokkal élvezetesebb, mert ugyebár tartozik hozzá egy partner is :D
4/5 anonim válasza:
Milyen szempontból jó? Ha nagyobb intim méretű partnert szeretnél, akkor innen már el lehet indulni. Amennyiben, átlagos, vagy kisebb méretű is elég számodra lelkileg, ill. orálisan, akkor javaslom, ne tágítsd tovább. (férfi - nő anál szexnél is komoly szempont szokott lenni a puncival szemben, hogy a fenékbe tolva passzentosabb élményt kap a férfi)
Passzív, uni biszex férfiként nekem kicsit nagyobb is befér, de pszichésen is jobban izgat, ha partneremnek 18 centi feletti mérete van. Viszont, ha én aktívkodom partneremmel análisan, akkor az általad említett méret nagyon megfelelő lenne a 14 centis farkamhoz.
5/5 anonim válasza:
4 vagyok
Tényleg, kedves kérdező, férfi vagy nő vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!